Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei HongMeng OS sitesi sahte çıktı!

Huawei HongMeng OS işletim sistemi hakkında bugüne kadar çok yazıldı çizildi. Henüz yayına giren bir web sitesinin HongMeng OS ile bir ilgisi var mı? Konu hakkında Huawei cephesinden resmi açıklama geldi.

Meraklılar https://hmxt.org/ adlı Çinli bir web sitesine baktıklarında Huawei tarafından geliştirilen HongMeng OS adlı işletim sisteminin gelişimi ve özellikleri hakkında pek çok içerik bulmakta. Bu bağlamda, çeşitli medya kuruluşları Huawei basın servisine konu hakkında resmi bir açıklama yapmalarını istedi.

Huawei HongMeng resmi sitesi henüz yok

Konu hakkında konuşan Huawei, söz konusu sitenin kendileri ile ilgili olmadığı ve işletim sistemi hakkında doğru olmayan bilgiler barındırdığını ifade etti. Kısacası işletim sistemi hakkında bu siteyi takip edenlerdenseniz bunun sahte bir web sitesi olduğunu belirtelim.

Huawei’in yayınladığı açıklamada işletim sisteminin son sürümünün bu yıl piyasaya sürülmeyeceği bilgisi de verildi.

Huawei’nin kurucusu ve CEO’su Ren Zhengfei birkaç gün önce yaptığı bir açıklamada eğer Huawei Android’i terk ederse Google’ın 700-800 milyon kullanıcıyı kaybedeceğini söyledi . CEO, Huawei’in Google ile ilişkilerini koparmak istemediğini, ancak ABD’nin yaptırımlarını kaldırmaması durumunda şirketin yeni bir seçeneğe sahip olmak zorunda olduğunu açıkladı. CEO’nun bu açıklamaları aslında aba altından sopa göstermek şeklinde değerlendirilebilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu