Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Samsung Galaxy A 2018 serisi daha pahalı olacak

Yeni bir yılın yaklaşmasıyla Samsung, Galaxy A serisi telefonları bir kez daha yenileyecek. Bir süredir zaten Galaxy A 2018 serisi hakkında gelişmeleri aktarıyoruz. Son olarak Samsung’a yakınlığıyla bilinen teknoloji editörü Eldar Murtazin‏  merakla beklenen modeller hakkında önemli bir bilgi paylaştı.

Popüler bilgi kaynağına göre Galaxy A 2018 modellerde yer verilecek sonsuz ekran ve çift kamera özellikleri telefonların fiyatını daha yukarı çekecek. 18.5:9 formatında sonsuz ekran özelliğinin yeni nesil Galaxy A serisi telefonlarda yer alacağı zaten bir süredir dillendiriliyor. Hatta ortaya çıkan bir görüntüde telefonların nasıl bir tasarıma sahip olacağı bile gösterildi. Serinin giriş modeli Galaxy A3 2018’in söz konusu özellikle gelip gelmeyeceği ise henüz net değil.

Çift kamera konusu ise şu an için belirsizliğini koruyor. İddiaya göre Samsung, 2019 model Galaxy A serisinde çift kameraya geçiş yapacak, ancak Samsung’un çift kamera donanımını bazı orta segment telefonlarda kullanması, Galaxy A 2018 telefonlarda da kullanacağı ihtimalini doğurabilir.

Sonsuz ekran özelliği zorlu bir üretim sürecine sahip ve akıllı telefonun maliyetini haliyle artıyor. Benzer durum yeni Galaxy A telefonlar için de geçerli olacak. Galaxy A 2017 modeller ülkemize Galaxy A3 1.599TL, Galaxy A5 1.999TL ve Galaxy A7 ise 2.299TL fiyatlardan giriş yapmıştı. Gelişen donanımlar, üretim maliyetleri ve bunlara ülkemizde yükselişte olan dolar kuru da eklenince Galaxy A 2018 telefonların fiyatı daha yukarılara çıkacak.  Bu yıl amiral gemi telefonlara verdiğimiz paraları görünüşe bakılırsa gelecek yıl bu defa orta segment telefonlar için harcayacağız.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu