Bluetooth KulaklıkGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei FreeBuds 5i, ANC Desteğiyle Birlikte Tanıtıldı

Huawei FreeBuds 5i markanın yeni nesil fiyat / performans odaklı kablosuz kulaklığı oldu. ANC destekli kulaklık bakalım neler sunuyor.

Huawei, anavatanı Çin’de yeni ürün tanıtımlarına başladı. Huawei FreeBuds 5i bunlar arasında fiyatıyla ve başlıca özellikleriyle öne çıkan bir ürün oldu. Kablosuz kulaklık sürükleyici bir dinleme deneyimi için 20Hz ~ 40kHz frekans aralığına sahip 10 mm polimer kompozit ses sürücüleri ile birlikte geliyor.  Kulaklık ayrıca 42db’ye kadar aktif gürültü önleme desteği sunmakta.

Huawei FreeBuds 5i Dikkat Çeken Özellikler Sunuyor

FreeBuds 5i’de şeffaflık ve oyun modu desteği mevcut. Oyun modunda kulaklık ses gecikmelerini mümkün olduğu kadar en düşük seviyeye getiriyor. Büyük gecikmeler önlenerek genel anlamda iyi bir oyun deneyimi vaat ediliyor.

Her kulaklıkta 55 mAh pil bulunurken, şarj kutusu ise 410 mAh büyüklüğünde bir pil barındırıyor. Huawei, ANC kapalıyken 28 saate ve ANC açıkken (kutu ile birlikte) 18,5 saate kadar şarj süresi sunduğunu belirtti. Sadece kulaklıklar ise ANC kapalıyken 7 saat, açıkken 6 saat pil süresi sunabiliyor.

Öte yandan FreeBuds 5i  hem kablolu hem de kablosuz şarj edilebiliyor. Kablolu şarj süresi 60 dakika süren kulaklığı kablosuz şarj etmek istediğiniz bu süre 110 dakikayı buluyor.

Kablosuz kulaklık, Bluetooth V5.2 ve çift cihaz bağlantısını destekleyerek aynı anda iki cihaza bağlamanıza olanak tanır. Kulaklıklar, IP54 standartlarına göre toza ve suya dayanıklılık sergiliyor.

Her kulaklık 30,9*21,7*23,9 mm boyutlarında ve yaklaşık 4,9 gram ağırlığında.  FreeBuds 5i siyah, mavi ve seramik olmak üzere üç renkle çıkış yaparken fiyatı 85 dolar olarak açıklandı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu