DonanımSamsung

CES 2017: Samsung ChroomeBook Pro ve ChroomeBook Plus tanıtıldı

CES 2017 tüm hızıyla devam ediyor ve biz de teknoburada.net olarak fuarı ayağınıza getirmeye devam ediyoruz. Fuara katılan yayınlardan 2 kat daha fazla haber giren teknoloji siteniz TeknoBurada.Net sizlere en doğru ve dürüst haberleri ulaştırmaya çalışıyor. ChromeBook noktasında en agresif üreticilerden birisi olan Samsung ChroomeBook Pro ve ChroomeBook Plus modelleri ile karşımızda.

Samsung ChroomeBook Plus
Samsung ChroomeBook Plus

Samsung ChroomeBook Pro Teknik Özellikler

Samsung‘un her iki ChormeBook‘u da aynı özelliklere ve tasarıma sahip. 12.3 inç LED ekran bize 2400×1600 çözünürlük sunuyor. 32 GB Hafıza ve 4 GB LPDDR3 RAM bulunan ChormeBook‘ların birbirinden ayrılış noktası ise işlemcileri. Chromebook Plus modeli özel olarak hazırlanan altı çekirdekli OP1 işlemciden güç alırken, Pro modeline Intel’in Core M3 işlemcisi güç veriyor. 1.08 kg ağırlığı bulunan ChroomeBook Pro ve ChroomeBook Plus Stylus kalem özellikleri ile geliyor. Dokunamtik ekranın tüm avantajlarını kullanıcılarına sunacak olan Samsung‘un yeni nesil ChromeBook‘ları 450 dolar fiyat etiketi ile Şubat ayında satışa sunacağı da açıklandı.

Samsung ChroomeBook Pro
Samsung ChroomeBook Pro

Editörün Notu: Bir ChromeBook için 450 dolar çok ama çok fazla ve ChromeBook‘un tasarım amacına aykırı. Bakalım bu fiyatlara bu ürünü alacak olacak mı?

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy S8 bu kez kanlı canlı görüntülendi!

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu