Akıllı TelefonSamsung

Galaxy A24 4G Yakında Piyasaya Sürülebilir


Güney Koreli dev şirket Samsung A serisinin 4G bağlantılı yeni Galaxy A24 telefonu FCC platformunda kendisini gösterdi.

Bugün Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni Galaxy S23 serisini piyasaya sürecek. Yeni amiral gemisi serisinin piyasaya sürülmesinin ardından teknoloji devi Galaxy A serisine de yeni modeller ekleyerek A serisini genişletmeyi hedefliyor.

Yeni Galaxy A24 4G zaten geçtiğimiz haftalarda hem BIS hem de Geekbench üzerinden kendisini göstermişti hatta bunların yanı sıra tasarımı da sızdırılmıştı. Tüm bunların ardından FCC sertifikasyon sitesinde de görüntülendi. Liste sayesinde telefonun birçok özelliği ortaya çıkmışta oldu. Sertifikasyon sitesinde telefon SM-A245M/DSN model numarası ile karşımıza çıkıyor. Ayrıca EP-TA800 model numarasına sahip olan 25W USB Type-C güç adaptörüne sahip olduğu görülüyor. Ayrıca listede telefonun ismindende anlaşılacağı üzere LTE bağlantısını sunacağını doğruluyor.

Galaxy A24 4G FCC

Listeye detaylıca baktığımızda günümüzde çoğu akıllı telefonda da olduğu gibi Bluetooth, NFC ve WiFi 802.11 a/b/g/n/ac bağlantılarını destekliyor. Bunlara ek olarak ek depolama yapılabilmesi için microSD kart desteğini de bulunduruyor. Listeyi incelediğimiz zaman öğrenilebilen bilgiler sadece bunlarla sınırlı.

Geçtiğimiz haftalarda Geekbench platformunda görüntülenen telefonun MediaTek Helio G99 işlemcisi ile güçlendirilileceği öğrenmiştik. Bu işlemci 4G destekleyen modellerde oldukça popüler olan orta sınıf 4G işlemcilerinden birisi. Ayrıca liste sayesinde Android’in son sürümü olan Android 13 ile birlikte ve 4 GB Ram ile birlikte kutudan çıkacağını ortaya çıkmıştı.

Galaxy A24 4G , 90Hz ekran yenileme hızına sahip 6,24 inç FHD+ sAMOLED ekran ile gelecek. Samsung hakkında çıkan bazı söylentilerde A serisi modellerinde derinlik kamerasından vazgeçeceği söyleniyordu. Bu durumda bu modelde 50MP ana kamera, 5MP ultra geniş açı ve 2MP makro lenslerin bulunacağı öne sürülüyor. Ayrıca ön tarafında da 13MP’lik selfie kamerası bulunacak.

İlginizi Çekebilir: Galaxy A14 4G Modeli Tüm Ayrıntıları İle Sızdırıldı

Son olarak sızan bilgilere bakmak gerekirse 25W’a kadar kablolu hızlı şarjı destekleyen 5000 mAh bataryaya sahip olacak. İlerleyen günlerde hem sızıntılar ile hem de Samsung tarafından resmi açıklamalar ile daha fazla bilgiye sahip olacağız. Ancak o zamana kadar beklememiz gerekecek.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu