Akıllı TelefonAndroidGenelTecno MobileTeknoloji

Tecno Phantom V Resmen Ateş Ediyor!

Genç ve aşırı karizmatik Tecno Phantom V, son fotoğraflarıyla yürek hoplattı. Menteşeli ve üçlü kameralı telefonun posteri yayımlandı.

Çin merkezli akıllı telefon ve elektronik markası Tecno, şubat sonunda Barcelona’da dünyaya 2023 ürünlerini tanıtacak. Şirket Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2023 etkinliğinde yeni bir akıllı telefonu ilan edecek. Potansiyel lansman tarihi bu kadar yakınken, Tecno Phantom V adlı cihaz hakkında sızıntılar ve söylentiler gelmeye başladı.

Verilere göre Phantom V menteşe tasarımında ters geçmeli yapı ile gelecek. Gizmochina’nın bir raporuna göre bu isimsiz bir endüstri kaynağının bahsettiği bir özellik. Menteşenin nasıl çalışacağı veya şimdiye kadar Samsung ve Oppo benzerlerinden nasıl farklı olacağı net değil. Ancak rapora göre telefon havacılık sınıfına uygun şekilde tasarlandığı için oldukça dayanıklı bir yapıya sahip.

Telefonun yapısıyla ilgili sızan posterde arka tarafta üçlü dairesel kamera modülü yer alıyor. Phantom V’nin toplumda beş adet kameraya sahip olduğuyla ilgili iddialar mevcut. Diğer kameraların biri açıkken diğeri kapalıyken fotoğraf çekmeye yarayan ön kamera olacağını düşünüyoruz. Phantom V büyük olasılıkla MediaTek Dimensity 9000 Plus SoC işlemci ile gelecek. Şimdilik telefon ile ilgili ayrıntılı bilgi mevcut değil.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu