Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi 12 Pro ile Xiaomi Mi 11’nin Farkları Ne Olacak?

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Xiaomi 12 Pro ile Xiaomi Mi 11 arasındaki farklar ortaya çıkmaya başladı. Bakalım Xiaomi bizi şaşırtacak mı?

Xiaomi, yeni amiral gemisi telefonunun sunumunu yakında gerçekleştirecek. Ancak Çinli teknoloji devi bu yıl ilginç bir şekilde sızıntıların önüne geçmeyi başardı. Diğer firmaların yapamadığını yapıp sızıntıların önüne geçen Xiaomi, bu ayın sonlarına doğru Xiaomi 12’yi tanıtacak. Ocak ayında ise merakla beklenen Xiaomi 12 Pro modelinin tanıtılması bekleniyor.

Ancak bugün Gizmochina, Xiaomi 12 Pro için geliştirilen koruyucu cam filmini sızdırmayı başardı. Gizmochina, farklı nesillere ait iki amiral gemisinin boyutlarını karşılaştırmak için cam filmini Xiaomi Mi 11’e yapıştırdı. Bu işlemden sonra kaynak, Xiaomi 12 Pro’nun biraz daha küçük olacağını ve ekranının yanlarında hafifçe kavisli olacağını doğruladı.

Xiaomi 12 Pro’nun koruyucu cam filmi, cihazın ekranın üst ortasına yerleştirilmiş küçük bir selfie kamera deliğine sahip olacağını da ortaya koyuyor. Önceki modelin sol üst köşesinde öne bakan bir kamerası vardı. Görünüşe göre Selfie kamerası ekranın ortasına konumlandırılacak.

Xiaomi 12 Pro

Xiaomi 12 Pro‘nun, ilk olmasa da Snapdragon 8 Gen 1 yongasına sahip ilk cihazlardan biri olması bekleniyor. Söylentilere göre bu telefonun seri üretimi şimdiden başladı. Ocak ayında tanıtılacağı ön görülen bu telefon, kamera konusunda da çok iddialı olacak. Fiyat açısından Xiaomi’nin bu yıl nasıl bir politika izleyeceği henüz bilinmiyor. Devam eden çip krizi yonga setlerinin fiyatlarını yükseltmişti. Bu yüzden Pro ailesini 999 dolardan başlayan fiyatlar ile satılma ihtimali çok yüksek görünüyor.

Rakipleri de bu fiyat bandına 2022 yılında çıkabilir. Apple’ın Türkiye’deki son zamlarından sonra yeni amiral gemisi Android telefonların 14.999 TL bandından ülkemize giriş yapacağını düşünüyoruz. Pro modeller ise muhtemelen Türkiye’ye yüksek fiyatlardan dolayı giriş yapmayacak…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu