Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorHuaweiMobirollerTeknoloji

Türkiye’de satılması muhtemel Honor X10 5G ile Everest’e tırmandılar

Bir süredir haberleri yapılan Honor X10 5G ile iglili tüm teknik detaylar ve görseller ortaya çıktı. Telefon ile Everest Dağına çıktılar…

Huawei‘nin alt markası olan Honor, yavaş yavaş Huawei ile olan bağlarını koparıp özgürleşmeye başlıyor. Bu noktada aynen Realme gibi bir strateji çizmek istiyor. Önümüzdeki günlerde HonorOS görür müyüz bilemiyoruz ama Honor markası A101 markası olmak istemiyor; bu çok net. Bir süredir adından bahsedilen Honor X10 5G bugün dünyanın çatısı olarak adlandırılan Everest dağında ortaya çıktı.

Telefon ile Everest dağına çıkıldığını ve burada da fotoğraflar çekildiğini görüyoruz. Hatırlayacaksınız daha önce Xiaomi Mi 10 ile de Everst’e çıkılmıştı. Görünen o ki; Çinliler canı sıkıldıkça telefonlar ile Everest’e çıkıyor.

Fotoğraflar gerçekten çok etkileyici. Peki telefon etkileyici mi? Gelin biraz da buna yakından bakalım. Everest’e çıkıldığına göre kamera tarafında oldukça iyi bir performans bekleniyor diye düşünüyoruz. Ortaya çıkan görseller de oldukça iyi.

Ortaya çıkan bilgilere göre telefonda 40 megapiksel Sony IMX600 sensöründen oluşan üçlü ana kamera bulunacak. Ana kameraya ek olarak 8 ve 2 megapiksel çözünürlüğe sahip ek sensörlerle donatılmış olması bekleniyor. Ön tarafta ise 16 megapiksel bir kamera bulunacak.

6.63 inç IPS LCD ekran, Kirin 820 5G tek çipli sistem, USB-C ile 22,5 W hızlı şarjı destekleyen 4200 mAh pil bulunuyor. Fiyat tarafında ise 28 0dolarlık bir fiyat düşünülüyor. Açıkçası bugün satışa başlayan Redmi K30 Speed Edition gibi bir model varken telefonun satışı biraz zorlayıcı olabilir. Zira Çinliler geçtiğimiz yıl Huawei destek olmak için ne varsa aldılar ama bu yıl durum pek öyle görünmüyor…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu