Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Efsane Geri mi Dönüyor? Xiaomi Mi Mix Alpha 2 Göründü!

İlk nesil Xiaomi Mi Mix Alpha başarılı olamadı. Peki Xiaomi Mi Mix Alpha 2 başarılı olabilir mi? Lei Jun inadından vazgeçmiyor…

Akıllı telefon pazarında en dikkat çeken telefon nedir? Derseniz burada üç model söyleyebiliriz. Bunlardan ilki ilk nesil geçtiğimiz günlerde yeniden satın aldığımız iPhone 2G, diğeri OPPO Find X ve bir diğeri de Xiaomi Mi Mix Alpha. Apple ve OPPO, efsane telefonları ile başarılı olmuş iki üretici. Xiaomi ise Alpha modelini gösterdi ama satışa sunamadı. Bugün ise Xiaomi Mi Mix Alpha 2 ile ilgili ilk görseller ortaya çıktı.

Sızan patentlere baktığımızda iki farklı telefon görüyoruz. Bunlardan birinde pop-up bir yapı ile kamera kasanın içinden çıkıyor. Diğerinde ise kameranın çentik ile birleştiğini görüyoruz. Hangi tasarımı daha çok beğenirsiniz bilemiyoruz ama pop-up yapıdaki telefonun tasarımı çok daha kompakt görünüyor.

Bununla birlikte telefonun yine önden arkaya akan bir ekran yapısını görüyoruz ama arka tarafta nasıl bir tasarım yapısı var bu konuda patentler bir bilgi ortaya koymuyor.

Xiaomi Mi Mix Alpha 2 Gerçek Olur mu?

Xiaomi CEO’su Lei Jun, ilk nesil Mi Mix Alpha’nın geliştirilmesi için çok büyük bir Ar-Ge yatırımı yapmıştı. Bize sorarsanız Lei Jun için bu telefonu yapmak bir onur meselesi haline dönüştü. Zira Xiaomi’nin bugüne kadar tanıtıp da satışa sunamadığı tek seri Mi Mix Alpha serisi oldu.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu