Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPOTeknoloji

Önce Acun Ilıcalı, sonra Orkun Işıtmak; Orkun Işıtmak’da OPPO dedi!

Çinli teknoloji devi popülerleşmeye devam ediyor. Sosyal medya fenomeni Orkun Işıtmak, OPPO A72 ile Instagram Story’lerini renklendiriyor!

Özellikle Survivor reklamları ile tüm Türkiye’ye adını duyuran ve geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı reklamı ile gündeme gelen Çinli teknoloji devi OPPO, yeni orta segment cihazı ile daha büyük kitlelere hitap etmek istiyor. Öyle ki dört gün önce tanıtılan ve bugün Orkun Işıtmak ‘ın ellerinde poz veren OPPO A72, hem oyunculara, hemde standart kullanıcılara yeterli özellikler sunuyor.

OPPO A72

YouTube‘da 7,59 milyon aboneye ve Instagram‘da 2,7 milyon takipçiye sahip olan Orkun Işıtmak, Instagram Story’sinde yayınladığı video ile OPPO A72’yi kendi açısından değerlendirdi. Aynı zamanda cihazın pil tarafına da dikkat çeken Orkun, 18W hızlı şarj desteğinin bu cihazda yer aldığını belirtti. Bu da OPPO’nun Acun Ilıcalı ile yetinmeyip daha büyük kitleler istediğini göstermiş oldu.

OPPO A72 5G Teknik Özellikleri ile Neler Sunuyor?

6.5 inç büyüklüğünde 1080 x 2400 piksel çözünürlüğünde 90 Hz tazelemeli LCD ekran ile gelen telefon, MediaTek Dimensity 720‘nin yanında 8 GB LPDDR4 RAM‘den gücünü alıyor.

Kamera konusunda her modeli ile iddialı olmaya çalışan.OPPO, bu modelinde 16 Megapiksel ana + 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens + 2 Megapiksel makro/derinlik algılama lense yer veriyor. Ön tarafta ise nokta çentik şeklinde 8 Megapiksellik kamera bulunuyor.

UFS 2.1 teknolojisine sahip 128 GB dahili depolama birimi ile gelen bu model, microSD kart desteği ile hafıza arttırımı imkanı da sunuyor. 4.040 mAh kapasiteli bataryası ile 2 günü rahat bir şekilde tamamlayacak olan bu model, Android 10 tabanlı ColorOS 7.2 işletim sistemi ile çalışıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu