Akıllı TelefonAndroidGenelMotorola

Motorola ThinkPhone İş Telefonu Resmi Olarak Doğrulandı

Motorola, Lenovo’nun popüler ThinkPad bilgisayar serisini mobile taşıyor. Motorola ThinkPhone adlı telefon resmi olarak doğrulandı.

Motorola bir süredir sızıntılara konu olan Motorola ThinkPhone adlı telefonu 5 Ocak – 8 Ocak tarihleri ​​arasında Las Vegas’ta gerçekleşecek CES 2023 teknoloji fuarı sırasında duyuracağını doğrulayan bir tweet yayınladı. Lenovo’nun sahip olduğu marka, ThinkPhone’un “iş sınıfı” bir akıllı telefon olduğunu açıkladı. Markanın paylaştığı görsel, tasarımına dair fikir veriyor.

ThinkPhone, dokulu bir sırta sahip olacak. Raporlar, cihazın bir alüminyum çerçeveye ve fiber kaplaya sahip olacağını gösteriyor. Cihazın kenarında kırmızı renkli bir buton görülüyor. Öte yandan cihazın bir süre önce çok sayıda görüntüsü sızdırıldı, dolayısıyla tasarım artık bir sır değil.

Motorola ThinkPhone Başlıca Özellikleri

Motorola ThinkPhone’da FHD+ çözünürlük ve 144 Hz yenileme hızı sunan 6,6 inç P-OLED ekran yer alacak. Android 13 sürümüyle çıkış yapacak olan modelde üretkenlik odaklı yeni özellikler olacak.

ThinkPhone, 50 megapiksel (ana, OIS’li) +13 megapiksel (ultra geniş) +2 megapiksel (derinlik) şeklinde üç arka kamera ile geliyor. Selfie çekimleri içinse ön kısma 32 megapiksellik bir kamera atanıyor. Snapdragon 8+ Gen 1 işlemcisinden güç alacak telefonda 8 GB ve 12 GB RAM ve 128 GB, 256 GB ve 512 GB depolama sürümlerinin yer alması bekleniyor.

68W hızlı şarjı destekleyen 5.000mAh batarya barındıracak olan ThinkPhone’un 15W kablosuz şarj, ekran içi parmak izi tarayıcı ve IP68 sertifikası öne çıkan çıkan diğer özellikleri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu