Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmi

Redmi Note 9S ve Note 9 Pro İçin Önemli Güncellemeler!

Redmi’nin iki popüler telefonu Redmi Note 9S ve Redmi Note 9 Pro’nun küresel versiyonları için yeni bir güncelleme dağıtıma sunuldu.

Redmi Note 9S ve Note 9 Pro kullanıcılarının gözü kulağının Android 11 ve MIUI 12.5 güncellemelerinde olduğunu söyleyebiliriz. MIUI 12.5 için bir süre daha beklemeleri gerekiyor. Küresel çaptaki kullanıcılar muhtemelen yaz döneminde en güncel MIUI sürümüne kavuşacaklar. Android 11 cephesinde ise karmaşık bir durum söz konusu. Güncelleme sınırlı bir bölgede kullanıma sunuldu, fakat çok sayıda hatanın tespit edilmesi ile birlikte durduruldu ve hala yeniden başlatılmış değil.

Redmi Note 9S ve Note 9 Pro İçin Yeni Güncelleme

Tüm bunlar yaşanırken Redmi popüler iki telefonun küresel versiyonları için yeni bir güncelleme yayına aldı. Note 9S modelinde MIUI 12.0.6.0 QJWMIXM, Note 9 Pro modellerinde ise MIUI 12.0.3.0 QJSMIXM sürüm numaralarını taşıyan güncellemeler 670 MB büyüklüğünde. Güncelleme her iki cihazda Android güvenlik yama seviyesini Mart 2021’e yükseltiyor. Henüz başlayan güncellemenin tüm bölgelerde yaygınlaşması elbette zaman alacaktır. Yine de Note 9S ve Note 9 Pro modellerinden birini kullanıyorsanız Ayarlar menüsünden güncellemeyi sorgulatabilirsiniz.

Öte yandan Xiaomi tüm fanlarının merakla beklediği MIUI 12.5 güncellemesini resmen başlattı. İlk etapta Çin’de Mi 11 Pro, Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Ultra ve Mi 9S modelleri için başlatılan güncelleme kısa süre içerisinde çok daha fazla modeli kapsayacak. Xiaomi güncellemeyi küresel çapta ilk olarak amiral gemi telefonları için başlatacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu