Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGTeknoloji

LG V30 konsept görüntüsü inanılmaz görünüyor


Yıllardır G serisi modellerde bir tasarım arayışı içerisinde olan LG, G6 modelinde çok iyi bir iş çıkardı diyebiliriz. İnce ekran çerçeveleriyle dikkat çekmeyi başaran telefon bir aksilik olmazsa tasarım detaylarına V30 modeline de taşıyacak. Yılın ikinci yarısında tanıtılacak LG V30 cephesinden geçtiğimiz günlerde önemli bilgiler aktarmıştık. Bu defa ise LG V30 konsept görüntüsü yayınlandı.

LG V30 konsept görüntüsü yayınlandı

Yayınlanan konsept görüntüsünde telefonun çok ama çok iyi göründüğünü söylemeliyiz. LG G6’nın tasarımını miras alan görüntüde ince ekran çerçeveleri çift kenarla birleşince iyi bir tasarım ortaya çıkmış görünüyor. Ön kamera alışılmışın dışında orta kısımda yer alıyor. LG arka bölümde çift kamera kullanımını sürdürecek. Alt bölümde ise USB Type-C bağlantı noktası, hoparlör çıkış ve kulaklık girişi yer alıyor.

LG V30 konsept görüntüsü
LG V30 konsept görüntüsü

LG G6’de kullanılan Quad HD çözünürlüklü 18:9 en-boy oranına sahip HDR10 ekranın V30 modelinde de kullanılması bekleniyor. Ancak panelin bu defa OLED tabanlı olması bekleniyor. Bunun dışında Snapdragon 835 işlemci, 6 GB RAM, suya ve toza dayanıklı kasa ve gelişmiş multimedya deneyimi telefonda öne çıkan diğer özellikler olacak.

Xiaomi Redmi Pro 2: Hem çift kameralı hem de uygun fiyatlı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu