GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Casper Jet Servis ve Turbo Servis ile sesten hızlı çözüm getiriyor!

Akıllı telefon pazarında en önemli alım kriterlerinden birisi servis kolaylığı ve servis kalitesi. Bu noktada birçok üreticinin servis işini dışarıdan aldığını görüyoruz. Yerli markalar ise bu tarz çözümleri kendi bünyelerinde hayata geçiriyorlar. Bu markalardan birisi de Casper. Yerli üretici Casper Jet Servis ve Turbo Servis adını verdiği yeni nesil servis hizmeti ile öne çıkarken şirketin Satın Alma ve Pazarlama Direktörü Feray Karaman bu konuda bazı açıklamalarda bulundu.

Son yıllarda artan bir trendle birlikte ürün satın alınmasında sadece ürünün tasarımının, fiyatının, markasının değil, satış sonrası desteğin de çok önemli olduğunu gözlemledik. Hızlı servis almak, garantili servis almak ve servis hizmetinden memnun kalmak tüketiciler için önem arz ediyor. Yaptığımız araştırmalar sonunda satış sonrası destek hizmetinde de iddialı bir marka olmaya karar verdik. 4 sene önce yaptığımız yatırımlar ile birlikte bütün servis hizmetlerimizi baştan aşağı yeniledik. Amacımız Türkiye’deki en iyi, en hızlı servisi vermek. Dolayısıyla bütün alt yapımız bu nedenle yenilendi.

Şu anda ‘1 Saatte Servis’, ‘Turbo Servis’ ve ‘Jet Servis’ gibi bizi rakiplerimizden ayıran hizmetler veriyoruz. 1 saatte verdiğimiz serviste; genel müdürlüğümüze gelen müşterilerimize destek veriyoruz. Ürünün kaydını alıyoruz. Teknisyenlerimiz ürünün ön incelemesini yapıyor ve servisimize gelen ürünlerin satış sonrası desteğini 1 saatten kısa bir sürede tamamlayıp teslim ediyoruz. Jet Servis hizmetimizde; bizim için zaman çok kıymetli. Web sitesinden talep oluşturularak kullanılabilen hizmet ile müşterimiz cihazını ücretsiz olarak kargo yoluyla merkez servisimize gönderebiliyor. Turbo Servis’te ise hizmeti müşterimizin ayağına götürüyoruz. Müşterilerimizin ürünlerini ev veya işyerlerinden moto kuryeyle teslim alıyoruz. Hafta içi saat 12.00’ye kadar yapılan çağrılar için aynı gün, daha geç saatte yapılan çağrılar için bir sonraki iş günü cihazı alıp 1 gün içerisinde kendilerine teslim ediyoruz dedi.

Casper Jet Servis ve Turbo Servis ile arızası olmayan ürünlere de bakılacak!

Hem merkez serviste, hem de bölge servislerinde yaklaşık 160 kişi ile satış sonrası destek kadrosu olarak hizmet verdiklerini ifade eden Karaman;

Biz burada sınır tanımıyoruz. Önümüzdeki günlerde Excalibur ürünleri için ücretsiz bakım servisini hayata geçireceğiz. Tüketiciler hem merkezimize, hem bölge servislerimize ürünlerini getirirlerse herhangi bir arızası olmasına gerek yok; ürünlerin bakımlarını ücretsiz olarak yapacağız. Şu anda mesai saatleri içerisinde hizmet verdiğimiz canlı sohbet ile tüketicilerimiz bize sorular sorabiliyorlar, ürünlerini takip edebiliyorlar. Önümüzdeki günlerde bu hizmetimizi 24 saate çıkartmayı hedefliyoruz.” Açıklamasında bulundu.

Bu servisi önümüzdeki günlerde sizler için test edelim ve gerçekten de ne kadar hızlı buna yakından bakalım…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu