Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Infinix 60 Megapiksel OIS Destekli Ön Kameralı Bir Telefon Hazırlıyor


Yeni bir rapora göre Infinix 60 megapiksel ön kameraya sahip ve aynı zamanda OIS destekğini barındıran bir telefon hazırlıyor.

Infinix, bir süredir ZERO serisi altında üstün özelliklere sahip yeni telefonlar hazırlıyor. 200 megapiksel ana kamera ve 180 watt hızlı şarj desteğine sahip Zero Ultra’nın 5 Ekim tarihinde tanıtılacağı bir süre önce onaylandı. Yeni gelişmelere bakılırsa Infinix 60 megapiksel ön kameraya sahip bir telefon hazırlıyor.

Infinix 60 Megapiksel Ön Kameralı Telefon Hazırlıyor

GSMArena sitesinde yer alan habere göre Infinix, 60MP ön kameraya sahip bir telefon üzerinde çalışıyor. Tanıtım tarihi yaklaşan telefonun nasıl isimlendirileceği henüz bilinmiyor, fakat Zero serisi altında konumlandırılacak. Telefonun odak noktası ön kamera olacak. 60 megapiksellik ön kamera aynı zamanda OIS desteğine sahip olacak. 60 megapiksel ön kameralı telefonlar son dönemde Motorola cephesinden çıkış yaparken, OIS desteğini ise ön kamera tarafında sınırlı sayıda modelde görmekteyiz.

Site ayrıca telefonun önden nasıl olduğunu gösteren bir de fotoğraf yayınladı. Kavisli bir ekrana sahip olan telefonda ön kamera büyük bir deliğe yerleştiriliyor. Gümüş renk seçeneği kısa süre önce onaylanan telefonun teknik özellikleri noktasında orta segmentte konumlandırılması bekleniyor.

Infinix ayrıca Dimensity 920 işlemcisine sahip 200 megapiksel ana kamera ve 180 watt hızlı şarj desteğine sahip bir telefon üzerinde çalışıyor. Infinix Zero Ultra 5G ismiyle çıkış yapacak telefon 5 Ekim tarihinde tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu