Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei Enjoy 50 Pro Tanıtıldı! İşte Özellikleri

Teknoloji devinin uzun zamandır beklenen akıllı telefonu Huawei Enjoy 50 Pro nihayet tanıtıldı. Telefonun özellikleri dikkat çekiyor.

Huawei’nin geçtiğimiz günde gerçekleştirdiği etkinlikte birçok ürün tanıtıldı. Akıllı telefon tarafında ise Enjoy serisine ait bir model tanıtıldı. Huawei Enjoy 50 Pro ismiyle tanıtılan yeni telefon, özellikleri ve sundukları ile dikkatleri üstüne çekti. Gelin tüm detaylarına göz atalım.

Huawei Enjoy 50 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Teknoloji devinin yeni telefonu Enjoy 50 Pro, ön kısmında 6.7 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde LCD ekran taşıyor. Önde delikli bir kamera ve arkasında yuvarlak bir kamera paneli gözlere çarpıyor. Akıllı telefon 90Hz yenileme hızı, 270Hz dokunmatik örnekleme hızı ve 1.05mm kalınlık sunarak olağünstü ince ve ferah kullanım sunuyor.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 680 yonga setinden alan akıllı telefon, 8GB RAM ve 128GB/256GB dahili depolama seçenekleriyle geliyor. 3GB ekstra sanal RAM ile performans daha da artıyor. Akıllı telefon, siyah, mavi, zümrüt ve beyaz renk seçenekleriyle tanıtıldı.

Huawei Enjoy 50 Pro

Telefonun optik kısmında ise 50 Megapiksel birincil kamera, 2 Megapiksel makro kamera, 2 Megapiksel derinlik kamerası ve 8 Megapiksel selfie lensi yer alıyor. Akıllı telefon pil kısmında ise 40W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya taşıyor.

Telefon NFC, Bluetooth 5.0 ve microUSB 2.0 bağlantılarını destekliyor. Telefon 29 Temmuz’da ön siparişe açılacak. Fiyatını o gün öğreneceğiz. Gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu