Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy S10 için Android 11 testleri başlamış! Samsung bu ne hız!

Galaxy S10 için Android 11 güncellemesinin testlerinin başladığı bugün ortaya çıktı. Samsung güncelleme konusunda yılların acısını çıkarak gibi görünüyor.

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, geçtiğimiz 2-3 yıla kadar güncelleme konusunda çok eleştiriliyordu. Güncellemeleri geç sunan, sunduğunda da sorunlu olan Samsung, bu konudaki tüm eksiklerini son 1 yıl içerisinde kapatmıştı. Cihazları için güncellemeleri hızlı ve stabil bir şekilde sunan Samsung’un, Android 11 ile yılların acısını çıkaracağı ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yılın amiral gemisi modeli olan Galaxy S10 ailesi için, Samsung‘un Android 11‘in testlerine çoktan başladığı sızdı. Performans testi uygulaması olan Geekbench’te ortaya çıkan sonuçlara göre; Galaxy S10+ modeli Android R sürümü ile test ediliyor. Geekbench’in tek çekirdek bölümünden 842 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 2396 puan alan telefon, görünüşe göre yeni güncelleme ile performans artışı da sunacak.

Android 10 ile çalışan Galaxy S10+ bu testin tek çekirdek bölümünden 759 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 2103 puan almıştı. Bu denli bir performans artışının yaşanması S10 sahiplerini çok memnun edecek gibi görünüyor.

Galaxy S10 için Android 11

Android 11 sürümü ile güvenliğe ve uygulama geliştiricilerine odaklanacak olan Google, yeni özelliklerinin tamamını Mart ayındaki Google I/O 2020 etkinliğinde tanıtacak. Android 11‘in şimdilik tanıtılan özelliklerine ise buradan ulaşabilirsiniz. İlk etapta Pixel modelleri için sunulacak olan bu güncelleme Samsung‘un cihazlarına da hızlı bir şekilde gelecek gibi görünüyor.

Galaxy S20 etkinliğinde Google ile işbirliği yaptığını duyuran Samsung, bu işbirliğin meyvelerini hızlı bir şekilde toplayacak. Bakalım üst segmentin yanında orta segmentteki hangi Galaxy modellerine Android 11 güncellemesi sunulacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu