Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHTC

HTC U12 hakkında yeni bilgiler geldi

HTC U12 hakkında yeni bilgilerle karşınızdayız. HTC’nin 26 Şubat’ta başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde amiral gemisi bir telefon duyurmayacağını zaten biliyoruz. Başta Galaxy S9 modeller olmak üzere MWC 2018’deki tanıtımların rüzgarı dindikten sonra bu defa HTC’nin yeni tepe modeli sahne alacak.

Güvenilir bilgi kaynaklarından @Ricciolo1 isimli Twitter kullanıcına göre HTC bahar döneminde New York’ta düzenleyeceği bir etkinlik kapsamında HTC U12’nin duyurusunu gerçekleştirecek. Daha önce bazı raporlarda telefonun mart ayında tanıtılacağı bilgisinin yer aldığını hatırlatalım.

HTC U12 hakkında bilgile geldi
HTC U12 hakkında bilgile geldi

Geçtiğimiz günlerde sızdırılan bir fotoğrafın HTC U12 modeline ait olduğu iddia edildi. Selefi ile karşılaştırıldığında oldukça ince çerçevelere sahip olduğu görülen telefonda 18:9 ekran kullanılacak. Çift arka kameraya sahip olacak telefonda parmak izi okuyucusu arka bölüme monte edilecek. Sekiz çekirdekli Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonda gelişmiş bir yüz tanıma teknolojisinin de kullanılması bekleniyor.

 

https://www.teknoburada.net/galeriler/android-pde-surpriz-bir-ozellik-yer-alacak/

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu