Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy Tab S7 İki Farklı Versiyonla Lansmana Çıktı!

Haftalardır haberlerimizde bahsettiğimiz Samsung Galaxy Tab S7 iki farklı versiyonla nihayet lansmana çıktı. Fiyatı uygun görünüyor.

Bu yıl akıllı telefon ve akıllı telefonlarına getirdiği güncellemeler ile dilimize dolanan Samsung‘dan güzel haberler var. Haftalardır bütçe dostu tablet modelleri ürettiğinden bahsettiğimiz Güney Koreli şirket bu tabletlerinden bir tanesini karşımıza çıkardı. Sürpriz bir şekilde piyasaya sürülen tablet modeli Samsung Galaxy Tab S7 olarak duyuruldu. Geçen hafta da haberlerimiz de sıkça yer verdiğimiz tablet modeli bu yıl ki iPad Pro modelini geri de bırakacak gibi görünüyor. Akıllı telefonlarındaki başarısını tablet modellerinde de karşımıza çıkarmaya niyetli olan şirket paraya para demeyecek.

Daha önce yaptığımız haberler de 128GB ve 256GB depolama seçeneklerine sahip olacağını belirttiğimiz tablet öyle de oldu. Bugün iki farklı varyant ile piyasadaki yerini alan tabletin ekran boyutu 12.4 inç bir boyuta sahip.

"<yoastmark

Samsung Galaxy Tab S7 Çıktı

Bünyesinde 10.090mAh kapasiteli bir batarya bulunduran tablet 12.4 inç dev bir ekrana sahip. Tabletin 256GB depolama + 8GB RAM destekli modeli 549.99 dolar gibi bir fiyat etiketi ile lansmana çıktı. Standart sürümünde Qualcomm Snapdragon 865 işlemci kullanan tablet modeli 120Hz AMOLED ekrana sahip. iPad Pro ile aynı fiyat etiketine sahip olan tablet modeli performans açısından da rakibi ile boy ölçüşüyor. Orta segmentli bir fiyat etiketi ile piyasaya sürülen tablet tasarımı ile de önce ki modellerine rağmen az da olsa farklı görünüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu