Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriGündemIQOOMobirollerMotorolaOnePlusOPPOPixelPOCOQualcommRedmiSamsungTeknoloji

Snapdragon 8 Gen 2 Bu Telefonlara Güç Verecek

Qualcomm’un Kasım ayında tanıtacağı Snapdragon 8 Gen 2 yonga setini kullanacak telefonlar belli oldu. İşte karşınızda yeni canavarlar.

Yonga seti devi Qualcomm önümüzdeki ay karşımıza yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 8 Gen 2 ile çıkacak. Performans ve verimlilik konusunda bu yıl elini taşın altına koyacak olan Qualcomm’un, Apple A16 yonga setini performans konusunda yakalaması bekleniyor. Yeni amiral gemisi yonga setinin tanıtılmasına günler kala bugün bu yonga setini kullanacak telefonlar hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Sızıntıları ile bilinen Yogesh Brar, Snapdragon 8 Gen 2’ye dayanan telefonların bir listesini yayınladı. Yayınlanan listede bizleri altı fakrlı telefon karşılıyor. Bunlar Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro, Motorola X40 (Edge 40 Pro), Vivo X90 Pro, iQOO 11 ve iQOO 11 Pro olacak. Xiaomi 13 ve Motorola X40’ın Kasım ayında ilk tanıtılanlar arasında olması bekleniyor. Gerisi Aralık ayında başlayacak gibi görünüyor.

İlk çeyrekte Snapdragon 8 Gen 2’de yedi telefon modeli daha şeklinde takviyeler olacak. Bunlar Samsung Galaxy S23, Galaxy S23 Plus ve Galaxy S23 Ultra, OPPO Find X6 Pro, Realme GT 4, OnePlus 11 ve Redmi K60 Gaming Edition olacak.

Snapdragon 8 Gen 2

Yogesh Brar daha önce Pixel 7 ve Redmi A1 serilerini ortaya çıkarmıştı. Hatta bu isim iQOO Z6 Lite 5G modelini de sızdıran ilk kişi olmuştu. Bu yüzden Yogesh’in bu iddialarının doğru çıkma olasılığı çok yüksek görünüyor. Şimdilik Qualcomm’un yeni canavarı hakkında detaylar bilinmiyor. Ancak bilinen bir şey var ki mimarinin değişeceği. Bakalım yeni canavar iPhone 15 Pro’nun işlemcisi kadar güçlü olacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu