Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriLGMobirollerTeknoloji

Giriş seviyesinde çığır açması beklenen LG W31 özellikleriyle sızdırıldı!!!

LG’nin Çinli üreticilere karşı başlattığı uygun fiyatlı telefon serisine yakında LG W31 modeli de eklenecek; işte teknik özellikleri…

LG, mobil pazarda kaybettiği kanı, yeni telefonları ile bulmak istiyor. Geçtiğimiz haftalarda Wing modeli ile pazara giriş yapan Koreli üretici, şimdi de bütçe dostu LG W31 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Dün Google Play Konsolda da listelenen bu telefonun, dilerseniz gelin teknik özelliklerine bir göz atalım.

Uygun fiyatlı olması beklenen LG W31, su damlası çentiğe sahip bir ekran tasarımı ile gelecek. Buna ek olarak cihazın sağ tarafında ses ve güç tuşları bulunacak. İlginç olanı ise sol tarafta da fiziksel bir tuşun yer alıyor olması. Google Play Konsolun’da ortaya çıkardığı görüntülere göre, W31’in sol tarafında da bir tuş takımı bulunacak. Bu tuş da muhtemelen kamera deklanşörü veya kısa yoldan işlevler yapmamıza olanak tanıyacak. Aslında LG’nin bu telefonda düşündüğü ek tuş takımı, Nokia’nın C3 modeli ile bir hayli benzerlik gösteriyor. Hatırlarsınız C3 modelinde de bir ”Xpress Düğmesi” bulunuyordu. Bu düğme ise, çift tıklama ve uzun basma gibi işlevleri destekliyordu. Düşüncelerimize göre LG‘de bu telefonda böyle bir işlevselliğe yer verecektir.

LG-W31

Yapılandırma açısından LG W31,  720 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip bir ekran ile gelecek. İşlemci olarak ise cihazda Helio P22 yonga seti bulunacak. Ayrıca bu yonga setine bir de 4GB RAM eşlik edecek.

Kamera olarak ise telefon, 12 megapiksel geniş açı, 13 megapiksel ana ve 2 megapiksel de derinlik sensörü ile donatılacak. Ön tarafta da 16 megapiksellik bir selfie kamerası yer alacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu