Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei Mate 30 Pro bir kullanıcının elinde görüntülendi


Mobil endüstrideki en son bilgiler hakkında sıkça özel bilgiler paylaşan Ice Universe takma adına sahip olan Twitter kullanıcısı, Huawei Mate 30 Pro akıllı telefonun canlı fotoğraflarını yayınladı.

Fotoğraflar Çin’de toplu taşıma araçlarında çekilirken, cihaz her türlü sızıntıdan korunmanıza sağlayan özel bir taşıma çantasına yerleştirildiği görünüyor. Ancak buna rağmen Mate 30 Pro hakkında bazı çıkarımlarda bulunabiliriz.

Huawei Mate 30 Pro canlı görüntüleri

Telefonun arkası gizlenmiş bir vaziyette, fakat Mate 30 Pro’nun selefinden farklı olarak yuvarlak bir kamera modülüne sahip olacağı son sızıntılarla birlikte artık kesinleşmiş durumda.

Ortaya çıkan son görüntülerde odaklanmamız gereken detay kavisli ekranın kıvrımlı bölgesi. Eğer şelale ekranlı telefonlardan söz etmeye başlayacaksak bu alanda ilk temsilcinin Mate 30 Pro olacağını söyleyebiliriz. Kavisli bölge daha önce hiçbir telefonda görmediğimiz kadar kıvrımlı görünüyor.

30 watt kablosuz hızlı şarj desteğiyle geleceği onaylanan Mate 30 Pro’nun Çin’de 19 Eylül, küresel çapta ise 24 Ekim tarihinde tanıtılacağı iddia ediliyor. Toplamda dört arka kameraya sahip olacak telefonda 40 megapiksel çözünürlüklü iki ana kamera kullanılacak. Bu nedenle Mate 30 Pro’nun sunacağı kamera deneyimi şimdiden merak konusu.

Yazılım biriminde Android 10 tabanlı EMUI 10 yazacak olan telefona sekiz çekirdekli Kirin 990 işlemcisi güç verecek. Yeni nesil işlemci, Kirin 980’den farklı olarak 7nm EUV (aşırı ultraviyole litografi) üretim sürecinde geliştiriliyor.

Biri arkada diğeri altta olmak üzere çift hoparlörün eşlik edeceği Mate 30 Pro’da 6.71 inç büyüklüğünde bir ekran göreceğiz.  Telefonda ayrıca 55w hızlı şarj desteğine sahip 4.200 mAh büyüklüğünde pil, IP68 sertifikası, 3D yüz tanıma ve ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı özelliklerini göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu