Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknolojiVideo İncelemeler

Galaxy S10 Plus OneUI arayüz inceleme! İyisiyle kötüsüyle

Samsung Galaxy S10 Plus incelemesini parçalayarak yaptık ve tüm detayları kaçırmadan sizlere aktarmak istedik. Bundan dolayı da; Galaxy S10 Plus kutu açılışı, Galaxy S10 Plus pil testi, Galaxy S10 Plus tasarım incelemelerini sizlerle paylaştık. Bugün ise Galaxy S10 Plus OneUI arayüz inceleme videosu ile telefonun yeni nesil OneUI arayüzüne yakından bakmak istiyoruz.

Android 9.0 Pie ile iç içe geçmiş bir arayüz olan bu arayüzün telefonları hızlandırdığı Samsung tarafından resmi olarak dile getiriliyor. Bizce en büyük güncelleme ise daha yalın ve net bir arayüzün ortaya konarak gelecek Android 10 işletim sisteminin çok daha kolay bir şekilde bu telefona verileceğidir. Peki Galaxy S10 Plus OneUI bize ne sunuyor?

Galaxy S10 Plus arayüz inceleme videosu!

Eyyam yapmadığımız ve yalakalık gibi de bir derdimiz olmadığı için Galaxy S10 Plus‘ın arayüzünün hem olumlu hem de olumsuz taraflarını sizlerle paylaştık. Evet OneUI büyük yenilikler ile geliyor ama halen eksikleri olan bir arayüz. Bizde bunu teknoburada.net farkı ile sizlere aktarıyoruz…

Şimdi gelin birlikte videoyu sitemizden/uygulamamızdan izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu