Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO U5x İnanılmaz Fiyatıyla Tanıtıldı

Mobil pazarın parlayan isimlerinden iQOO, U5x telefon modelini piyasaya sürerek çok dikkat çekti. İşte telefonun tüm özellikleri ve fiyatı.

iQOO Neo6’yı piyasaya sürmeye hazırlanan şirket, bu defa iQOO U5x modeliyle sessizce karşımıza çıktı. Yeni bütçe dostu akıllı telefon, Vivo’ya benzer tasarımıyla ve süper fiyatıyla gündemin dikkat çekici noktası oluyor. Gelin akıllı telefonun tüm detaylarına göz atalım.

iQOO U5x Bütçe Dostu Fiyatıyla Geldi

Akıllı telefonun ön kısmından başlarsak karşımıza 6.51 inç büyüklüğünde ve 1600 X 720 piksel çözünürlüğünde LCD panel çıkıyor. Standart 60Hz yenileme hızı ve %89 ekran-gövde oranı taşıyan ekranı, ön kısmında çentikli bir selfie kamerası taşıyor. Akıllı telefonun arkasında ise çift kamera sistemi yer alıyor. LED flaş da çekimlere yardımcı oluyor.

Telefonun performansından sorumlu olan Snapdragon 680 yonga seti, 8GB’a kadar LPDDR4x RAM v e 128GB UFS 2.2 dahili depolama ile eşleştirildi. Telefon özellikleriyle oyun ve günlük dolaşımda gereken performansı pürüzsüzce aktarıyor.

iQOO U5x

Optik kısımda ise karşımıza 13 Megapiksel birincil lens ve 2 Megapiksel ikincil lens çıkıyor. Selfie ve görüşmeler için 8 Megapiksel kamera görevde. Kutudan 10W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil kapasitesi ile çıkan telefon, Android 11 işletim sistemi tabanlı OriginOS’ta işlem yapıyor.

iQOO U5x, tüm bu özellikleriyle 4GB RAM ve 128GB varyantı için 130$ başlangıç fiyat etiketi taşıyor. Çin’de raflarda yer alan akıllı telefonun ülkemize giriş yapmasını temenni ediyoruz. Yeni gelişmeler için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu