Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Android 11 Xiaomi Kullanıcılarının Canını Sıkmaya Devam Ediyor!

Android 11 Xiaomi cephesinde kullanıma sunuldu, fakat gelen raporlar kullanıcıların bu güncellemeden memnun olmadığı yönünde.

Android 11 güncellemesi Xiaomi cephesinde yeni telefonlarla buluşmaya devam ediyor. MIUI 12.5 öncesi bazı modeller için yayınlanan Android 11’in epey can sıktığı görülüyor. Hem Mi 10T hem de Mi 10t Pro kullanıcıları bu güncellemeden en fazla mağdur olan kullanıcılar oldu.

Xiaomi Mi 10T serisinde Android11 ile birlikte MIUI 12.1.2 sürümü birlikte verildi. Pek çok kullanıcının dile getirdiği bazı sorunları alt bölümde sıralamaya başlayalım.

Android 11 Xiaomi Telefonları Kullanılmaz Hale Getiriyor

Kullanıcıların karşılaştığı sorunların başında parmak izi tarayıcısının kararsız çalışması geliyor. Telefonda rastgele baş gösteren yeniden başlamalar da yine en çok dile getirilen sorunlardan biri. Kullanıcıların aktardığı sorunların bazıları şu şekilde:

  • Parmak izi tarayıcısının geç yanıt vermesi hatta bazen yanıt vermemesi
  • Telefonun ekranın bazen tepki vermemesi
  • Çeşitli uygulamaların ve bildirimlerin arka planda yenilenmesi genellikle düzensiz
  • Bazılarına göre 3-4 günde bir rastgele çökmeler.
  • Tam ekran hareketleri çalışmıyor, her şeyin normale dönmesi için telefonu yeniden başlatmak gerekiyor
  • Genel olarak sistemde göze çarpan gecikmeler

Xiaomi dileriz Mi 10T serisinde ortaya çıkan bu kadar sorunun üstesinden gelmek için MIUI 12.5 güncellemesini beklemez. Hem Mi 10T hem Mi 10T Pro modelleri bir süredir ülkemizde satışta. Sözünü ettiğimiz telefonlardan birini kullanıyorsanız size tavsiyem güncellemeyi yapmamanız yönünde olacaktır.  Peki güncellemeyi yaptınız? Benzer sorunlar sizin de başınıza geldi mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu