Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Yok artık! Samsung Galaxy J3 Android Pie güncellemesi aldı

Samsung Android Pie güncellemelerine tüm hızıyla devam ederken bugün sürpriz bir şekilde Samsung Galaxy J3 Android Pie güncellemesi aldı.

Android ekosisteminin en büyük sorunlarından birisi güncelleme. Üreticilerin telefonlara güncelleme vermeleri ayrı bir dert bundan memnun kalmak ayrı bir dert olmaya başladı. Güncelleme tarafında en agresif üreticiler ise takdir edersiniz ki Samsung ve Huawei. Zira her iki üreticinin de orta ve alt segment pazarında oldukça fazla ürünü bulunuyor. 2017 yılında üretilen Samsung Galaxy J3 Android Pie güncellemesi haberi ise özelilkle alt segment telefon kullananların da güncelleme alabilmesi ile ilgili ciddi bir umut ışığı barındırıyor.

Güney Koreli üretici Temmuz ayı içinde Galaxy Xcover 4 , Galaxy Wide 2 ve ülkemizde de satılan Galaxy J7 Duo için Android Pie güncellemesini dağıtmıştı ve bugün de sırada Galaxy J3 2017 var. J330FXXU3CSG6 ve J330GDXU3CSG7 yapı numaralarıyla Rusya ve Vietnam‘da başlayan güncelleme ülkemizde de kısa süre içinde başlayacaktır. Temmuz 2019 güvenlik güncellemelerini de içinde barındıran bu güncelleme bakalım bize ne sunacak?

Samsung bu güncellemeler ile orta segment pazarında telefonu olan kullanıcılara yeni telefon alırsanız güncelleme de alacaksınız imajı çiziyor. Ülkemizde kullanıcıların en değer verdiği alım kriterlerinden birisi de sizin de bildiğiniz gibi güncelleme ve Güney Koreli üretici de son dönemde güncellemelere oldukça önem veriyor.

Peki siz hangi telefonu kullanıyorsunuz? Kullandığınız sürüm ne? Yorumlarınızı aşağıda bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu