Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiTeknoloji

P20 Pro fiyatı arttı! Huawei Mate 20 Pro fiyatı korkuttu!

Akıllı telefon pazarında fiyatların her geçen gün arttığına şahit oluyoruz. Bunun sadece ülkemizde değil tüm dünyada böyle olduğunu görüyoruz. Apple’ın en üst segment telefon fiyatı Steve Jobs‘ın 649 dolardan daha fazla telefon üretmeyeceğiz açıklamasını tam iki katına ulaşmış bulunuyor. Ülkemizde ise artan dolar kuru ve artan vergi yüzdelik payları fiyatların şişmesine sebep oldu. Önümüzdeki günlerde tanıtılacak Huawei Mate 20 Pro fiyatı ise oldukça merak edilen bir konu. Bu noktada Huawei bize ne sunacak bilemiyoruz ama amiral gemisi pazarında fiyatı ile hep takdirimizi toplayan üretici bu yıl güldürmeyebilir diye düşünüyoruz. Neden mi?

Huawei Mate 20 Pro fiyatı şok geçirtebilir!

Bunun en büyük sebebi ise Huawei P20 Pro‘nun dün gece fiyatının 6.999 TL’ye yükselmesi. Mate 20 Pro‘nun Türkiye fiyatının da beklediğimizden fazla olacağının bir göstergesi. Zira biz Mate 20 Pro‘nun Türkiye fiyatını bu rakamdan bekliyorduk ama anladığımız kadarıyla Mate 20 Pro Türkiye fiyatı 8.999 TL – 9.499 TL arasında bir konuma konuşlandıralabilir.

Huawei Mate 20 Pro

Bu tabii ki bizim öngörümüz ve ortada da kesin bir bilgi bulunmuyor. 16 Ekim tarihinde elit basın mensuplarının katıldığı bir lansman ile Londra‘da tanıtımı yapılacak olan Mate 20 Pro‘nun Türkiye fiyatını da hep birlikte öğreneceğiz. Bakalım Huawei bu sefer bizi şaşırtıp takdirimizi kazanacak mı yoksa Samsung Galaxy S10‘nu mu bekleyin dedirtecek hep birlikte göreceğiz…

Huawei P20 Pro’nun fiyatı uçtu uçtu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu