Akıllı TelefonGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

İşte bu haftanın en popüler akıllı telefonları!

Haftanın en popüler akıllı telefonları listesinde zirve birkaç haftanın artından değişti. Xiaomi’nin Android One platformunda gücünü alan yeni nesil telefonu Mi A3 tanıtılır tanıtılmaz en çok aranan telefon olmayı başardı.

Mi A2 ile kıyaslandığında pil, yapay zeka ve kamera tarafında gelişmeler sunan, bunun yanında ekrana gömülü parmak izi tarayıcısıyla gelen Mi A3, ekran tarafında ise hayal kırıklığı yaratıyor. Mi A1 ve Mi A2 ile kıyaslandığında hatta aynı segmentte yer alan birçok akıllı telefonla karşı karşıya getirildiğinde Mi A3’te neden HD+ çözünürlüklü ekran kullanıldığını anlamış değiliz.

Avrupa fiyatı 250 € yani pek de ucuz olmayan Mi A3 şu an Avrupa’da bazı pazarlarda satışa sunulmuş durumda. Telefon kısa süre içerisinde ülkemizde de listelenecektir.

Haftanın popüler telefonları listesinin ikinci sırasında Samsung Galaxy A50’yi görüyoruz. Uzun zamandır bir numarada olan Galaxy A50 orta segmentin en iyi fiyat / performans seviyesine sahip telefonlarından biri. Üçüncü sırada Galaxy A70, dördüncü sırada yine uygun fiyatlı Redmi Note 7’yi görüyoruz.

Uzak Doğu’da epey popüler olan Redmi K20 Pro bu haftanın beş numarasında. Altıncı sırada Galaxy A30, yedinci sırada Türkiye fiyatı eleştirilerin hedefinde olan Galaxy A80, sekizinci sırada Galaxy S10 Plus, dokuzuncu sırada Galaxy A20 ve onuncu sırada Xiaomi Mi 9T modelini görüyoruz. Samsung’un bu yıl yenilediği Galaxy A serisiyle ne kadar doğru bir iş yaptığını alt bölümdeki liste bir kez daha kanıtlıyor.

Alt bölümde sıraladığımız listenin geneline baktığımızda Samsung ve Xiaomi telefonlardan oluştuğunu görüyoruz.

Haftanın en popüler akıllı telefonları

  1. Xiaomi Mi A3
  2. Samsung Galaxy A50
  3. Samsung Galaxy A70
  4. Xiaomi Redmi Note 7
  5. Xiaomi Redmi K20 Pro
  6. Samsung Galaxy A30
  7. Samsung Galaxy A80
  8. Samsung Galaxy S10 Plus
  9. Samsung Galaxy A20
  10. Xaiomi Mi 9T
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu