Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO A3 Pro Tasarımı Sızdırıldı

OPPO A3 Pro kendini gösterdi. Orta segmente odaklanması beklenen cihazın oldukça şık bir tasarımı var ve dikkat çekiyor.


OPPO, A2 ve A2 Pro’yu geçen yıl, A3’ü ise 2018’de piyasaya sürdü. Lütfen bizden bu adlandırma şemasını açıklamamızı istemeyin, yapamayız. Biraz daha kafa karışıklığı eklemek için OPPO A3 Pro yakında geliyor.

OPPO A3 Pro modelinin CAD tabanlı görselleri, boyutuyla birlikte bugün sızdırıldı: 162,7 x 74,5 x 7,8 mm. 6,7 inç ekrana sahip olduğu söyleniyor.

Görseller, üstteki dairesel kamera adasının üzerine yerleştirilmiş, aynı zamanda dairesel bir LED flaş dizisi ve üst kısmında kendi kamerası yerine metal görünümlü bir kapağı olan tamamen dekoratif bir daire içeren iki arka kamerayı ortaya koyuyor.

Telefonun çok dar yan çerçeveleri ve uygun büyüklükte üst ve alt çerçeveleri (ikincisi öncekinden biraz daha büyük olmasına rağmen), ekranın ortasında selfie kamerası için bir delik açma yeri, sağ tarafta güç ve ses tuşları, ve tabii ki altta bir USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor.

OPPO A3 Pro hakkında henüz sızdırılan başka bir ayrıntı yok ancak işler yolunda gittiği için yakında bu konuda daha fazla şey duymayı bekliyoruz. Değeri ne olursa olsun, büyük olasılıkla yerini alması beklenen A2 Pro, MediaTek’in Dimensity 7050 işlemcisi tarafından desteklenen, 8/12 GB RAM ve 256/512 GB depolama ile eşleştirilmiş ve 64 MP ana kameraya sahip daha düşük orta seviye bir cihazdı.

Doğal olarak A3 Pro için bazı küçük yükseltmeler bekliyoruz, ancak fazla ileri gitmeyelim; aynı zamanda önceki modelle tamamen aynı fiyat noktasını kapsamalı ve çok fazla paraya mal olmayan iyi görünümlü bir paket sunmalı.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu