Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S21 Ultra Kullanıcıları Dikkat! Gerçi Kullanan Var mı ki?

Yaklaşık bir ay önce ülkemizde satışa sunulan Galaxy S21 Ultra tarafında can sıkan bir durum ortaya çıkmış görünüyor. Soruna göz atıyoruz.

15.999 TL vererek satın aldığınız Galaxy S21 Ultra akıllı telefonunuzun tabii ki sorunsuz olmasını isterseniz. Satın aldığınız telefon mükemmele yakın daha olsa karşınıza can sıkıcı durumlar çıkarabilir.

SamMobile sitesinde yer alan bir habere göre bazı S21 Ultra kullanıcılarında ses ya da başka bir ifadeyle hoparlör sorunu baş göstermiş durumda. Resmi topluluk forumlarından dile getirilen konuşmalarda özellikle sorunun üst kısımdaki hoparlörden kaynaklandığı iddia ediliyor.

Samsung Galaxy S21

Galaxy S21 Ultra hoparlör sorunu ile gündemde

Malumunuz GalaxyS21 Ultra alt kısımda ve üstte ahize bölümünde olmak üzere iki hoparlör bulunuyor. Kullanıcıların aktardıklarına göre sorun üst hoparlörden kaynaklanmakta ve üç farklı şekilde vuku buluyor.

İlk senaryoda hoparlörden çok fazla cızırtılı sesin geldiği, ikincisinde hoparlördeki sesin kısıklığından ve üçüncüsünde ise çıkan sesin bozuk olduğundan söz ediliyor. Bazı telefon sahipleri Samsung ile temasa geçiş yapıp ürün değişimlerini gerçekleştirmiş durumda.

Sorunun neyden kaynaklandığı henüz bilinmese de, donanım kaynaklı olduğu tahmin ediliyor. Olumlu gelişme bu durumun çok az sayıda GalaxyS21 Ultra kullanıcısını etkilemiş olması. Böylesine hacimli bir üretim gerçekleştirilen Galaxy S21 modellerde bazı serilerde bu tür sorunların görülmesi normal karşılanabilir. Önemli olan Samsung’un zaman kaybetmeden sorunu yaşayanların cihazlarını değiştirip, konu hakkında gerekli açıklamayı yapması olacaktır.

Çevremde GalaxyS21 Ultra satın alan bazı dostlarla işletişime geçtiğimde üst hoparlörle ilgili herhangi bir sorun yaşayıp yaşamadıklarını sordum. Sorunu yönelttiğim dört arkadaş da hoparlörün amacına uygun  yani sorunsuz çalıştığını belirtti.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu