Akıllı TelefonAndroidAndroid GüncellemeCep TelefonuGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriGüncellemeMIUIMobirollerTeknolojiXiaomi

MIUI 12 beta sürümleri Haziran ayına kadar yeni özellik almayacak!! Nasıl ya?

Xiaomi, MIUI 12 beta sürümlerinin Haziran ayına kadar yeni bir özellik almayacağını duyurdu. Sadece düzeltme ve güvenlik yamaları olacak

Çinli teknoloji devi Xiaomi, bildiğiniz üzere bu haftanın başlarında yeni arayüzü MIUI 12 ‘yi tanıttı ve beta sürümleriyle kullanıma sundu. Ardından dün, şirket kullanıcılarına bazı açıklamalarda bulundu.

Merhaba Mi Hayranları,
Cihazlarını MIUI 12’ye güncelleyen kullanıcıların,  18 Mayıs’tan önce fabrika ayarlarını geri yüklememesi gerektiği, aksi takdirde bazı sistem uygulamalarının kaybolacağını belirtmek isteriz.

Yukarıdaki açıklamadan da anlayacağınız üzere, MIUI 12 güncellemesinden sonra format atmanız durumunda, bazı sistem uygulamalarınız ortadan kaybolabilir. Bu da haliyle sistemde dengesizliğe ve kararsızlığa neden olur. Xiaomi, kullanıcılarının ısrarla 18 Mayısa kadar cihazlarını fabrika ayarlarına getirmemelerini öneriyor.

Bugün de MIUI 12 ile ilgili yeni bir açıklama geldi. Çinli şirket Haziran ayına kadar beta sürümlerine yeni özellikler sunmayacağını ve sadece güvenlik yamalarını yayınlayacağını duyurdu.

Güvenlik düzeltme eki güncelleştirmeleri her zaman olduğu gibi 30-60 günde bir yayımlanır ve Kararlı ROM ile birlikte gelir. MIUI 12 stabil olarak piyasaya sürülünceye kadar hiçbir özellik güncellemesi mevcut olmayacaktır – güncellemeler güvenlik yamalarıyla birlikte yalnızca kararlılık ve hata düzeltmelerine odaklanacaktır.

MIUI 12 bildiğiniz üzere cihazlarımıza,yeni animasyonlar, süper duvar kağıtları, gizlilik koruması, çoklu görev, spor sağlığı vb. gibi özellikleri getirdi. Aslında bunca şey varken, sadece düzeltme güncellemelerinin yayınlanması daha mantıklı olacaktır. Bizce de Xiaomi bu yönde doğru bir karar almış gibi.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu