Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

iPad Mini Tanıtıldı: İşte Yeni iPad’ın Özellikleri ve Fiyatı!


Neredeyse tek ele sığan yeni iPad Mini dikkat çekici tasarımı ile öne çıktı. İşte yeni iPad Mini özellikleri ve detayları. 

Daha çok çalışma alanında ve gündelik işlerde yararlanılması beklenen iPad Mini, an itibariyle tanıtıldı. Tek ele sığan tasarımı ile dikkat çeken yeni ve küçük iPad her zamankinden daha iyi.

iPad Mini Özellikleri ve Detayları

iPad Mini, Pro ve Air serisine oldukça benziyor. Bu modeli dev bir iPhone olarak tanımlayabiliriz. Ekran boy gövde oranı oldukça yüksek. Apple’ın Liquid Retine teknolojisine sahip 8.5 inçlik ekran yaklaşık 500 nit parlaklığa sahip. True Tone ve Wide Color özellikleri de kaymağın üstüne bal olmuş. Çerçeveler eski seriye göre oldukça daha ince. Yeni iPad Mini’de USB-C girişi kullanılıyor. Veri aktarım hızı böylece daha da hızlanacak.

Cihazın çipseti 5G modeme sahip. 5G teknolojisi yeni iPad Mini ile kavuşuyor ve 3.5 Gbps’a varan aktarım hızlarını göreceğiz. Cihazın arka kamerasında 12 MP’lik ve 1.8 diyafram açıklı kamera var. True Tone flash ve Smart HDR desteği ile 4K video çekimi yapılabilecek. Ön kamerada da 12 MP’lik ultra geniş lens bulunuyor. Center Stage desteği ile zoom ve odaklanma daha iyi olacak.

Mini, ikinci nesil Apple Pencil desteğine de sahip. Böylece çizim gibi işlerinizi yapabileceksiniz.

Yeni iPad Mini fiyatı yaklaşık olarak  5.799 TL’den başlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu