Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriİnternetMobil UygulamalarTeknoloji

Opera Max artık Facebook veri tasarrufu sunuyor


Google Play Store’da yer alan en iyi veri yönetici ve gizlilik uygulamalarından biri olan Opera Max için önemli bir güncelleme yayınlandı. Uygulamanın yeni sürümünde kullanımı daha kolay hale getiren bir tasarım benimsenirken, geliştiriciler ayrıca Opera Max’in noktasında faydalı ipuçları sunuyor.

Opera Max güncellendi

Uygulamanın yeni sürümünde Facebook’u sıklıkla kullanan için önemli bir gelişme söz konusu. Mobil ekosistemdeki en büyük veri tüketicilerinden bir olan Facebook için geliştirilen yeni özellikte veri tasarrufu elde edilebilecek. Kullanıcılar uygulamayı kullanırken Facebook’un tüm nimetlerinden yararlanmayı sürdürecek ve %50 oranında veri tasarrufu gerçekleştirecek.

Opera Max
Opera Max

Kullanıcılara boşa harcanmış veriyi nasıl azaltabilecekleri konusunda kişiselleştirilmiş tavsiyelere yer verilmesi güncelleme kapsamında yer alan bir diğer önemli gelişme. Güvenlik tarafından önemli iyileştirmelerin sunulduğu yeniliklerin tüm listesi ise şu şekilde;
● Ayrıntılı veri ve gizlilik riski raporları, uygulamalarınızı yönetmek konusunda akıllı yardımlar ve daha fazla güç sağlar.
● Uygulama, Facebook için özel bir tasarruf aracı sunar; böylece veri kotanızı harcamanıza gerek kalmadan dünyayla daha fazla etkileşime girmeye devam edebilirsiniz.
● Opera Max’ın veri sıkıştırma aracı, YouTube, Instagram ve daha pek çok platformda geçirdiğiniz zamanı uzatır; seyahat etmek için mükemmeldir!
● Verilerinizi yutan bir uygulamanız mı var? Tasarruf yapmak için uygulamanızı mobil ve Wi-Fi veri tüketimini sınırlandırarak veya kısıtlayarak yönetin.
● Halka açık Wi-Fi ağlarında kişisel bilgilerinizi korumak için Opera Max’ın süper güvenli ve şifreli bağlantılarını kullanın.
● Hedefli reklamlar ve veri gözetmenlerinin sizi takip etmesini önlemek için tüm uygulamalarınızda gizli kalın.
● Daha güçlü bir güvenliğe ek olarak Opera Max, zayıf sinyaller veya kalabalık Wi-Fi sıcak noktalarında uygulamalarınız için Wi-Fi bağlanabilirliğini artırır.  Uygulamayı buradan indirebilirsiniz.

 

Galaxy C10 çift kameralı ilk Samsung telefon olacak!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu