Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi Mi Note 4 için hazır mısınız? İşte tanıtım tarihi

Xiaomi’nin 15 Ekim tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte gözler kızaklı yapıya sahip Mi Mix 3 modelinde olacak. Ancak bugün ortaya çıkan yeni bir poster Xiaomi’nin etkinlikte önemli bir telefon duyurusu daha gerçekleştireceğini gösterdi. Mi Note 3 malumunuz ülkemizde en fazla ilgi gören telefonlardan biri. Zam öncesi fiyat 1.400 TL seviyesine kadar gerileyen telefon deyim yerindeyse peynir ekmek gibi satıyordu. Eğer Xiaomi’nin orta segment telefonlarına ayrı bir ilginizi varsa size çok iyi bir haberimiz var. Şirketin 15 Ekim tarihli etkinliğinde Xiaomi Mi Note 4 de tanıtılacak.

Xiaomi Mi Note 4 tanıtım tarihi ve muhtemel özellikleri

Telefonda yer alacak teknik özelliklerin neler olacağı konusunda şu an elimizde bir bilgi yok, ancak Mi Note 4’ün selefinden yola çıkarak bazı çıkarımlarda bulunabilir. Tasarım tarafında bu defa ciddi bir fark değişim olacağını düşünüyoruz.

Xiaomi Mi Note 4
Xiaomi Mi Note 4

18:9 ekrana geçişle birlikte Mi Note 4’te ekran çerçeveleri bir hayli incelecek ve parmak izi tarayıcısı arka bölüme taşınacak. Bunun yanında arka tarafta çift kamerayı görmeye devam edeceğiz. İşlemci birimi ise Mi Note 3’te Snapdragon 660’nun kullanıldığı önüne alındığında Mi Note 4’te bir sürpriz gerçekleşmezse Snapdragon 710 olacaktır. Ayrıca postere göre Mi Mix 3 ve Mi Note 4’ün arka kısımları ışığın açısına göre renk değiştiren bir yapıda olacak.

 

Piksel 3 XL ve iPhone XS Max kameraları karşı karşıya!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu