GenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

İşte kulaklıkların padişahı; Sennheiser Momentum True Wireless 2

Yüksek fiyatlı olan, ancak “Hakkını veriyor abi” dedirten kulaklık markası Sennheiser, Kulaklıkların Pirini, Momentum True Wireless 2 modelini piyasaya sürdü!

Kulaklık denildiği zaman akıllara gelen markaların en başında Sennheiser bulunuyor. Yüksek fiyatlı ve muazzam ses kaliteli kulaklıkları bizlerle buluşturan Sennheiser, geçtiğimiz yıl Momentum True Wireless modeliyle birlikte kulakiçi kablosuz kulaklıklara farklı bir boyut kazandırmıştı. Şimdi ise bu kulaklığın devamı olarak piyasaya sürdüğü Momentum True Wireless 2 modeliyle pazarı karıştırmayı hedefleyen Sennheiser, ANC ve geliştirilmiş pil ömrünü bu modelinde büyük bir koz haline getirdi.

İlk model de 4 saat olan pil ömrünü Momentum True Wireless 2 modelinde 7 saate çıkaran Sennheiser, şarj kasasının pil ömrünü ise iki katına, 14 saatten 28 saate kadar uzattı. Pil konusunda en büyük rakipleri Sony ve Apple‘ı açık ara tokatlayan Sennheiser, ilk modelde ki kronik hataları da bu modelinde çözdü. Aynı zamanda ANC, yani gürültü engelleme sistemi ile birlikte rakiplerinden bir adım daha öne çıkan Momentum True Wireless 2, telefon görüşmelerinde son derece başarılı bir kulaklık olacak.

Diğer geliştirmelere baktığımız zaman ise, öncekin modele göre 2mm daha küçük bir gövde yapısına sahip olan kulaklıklar, Bluetooth 5.1 desteği ile birlikte bağlantı açısından sorun çıkarmıyor. SBC, AAC ve aptX codec bileşenlerini de destekleyen Sennheiser Momentum True Wireless II, IPX4 sertfikası ile su sıçramalarına da direnç gösterebiliyor. E tabi bunca şey varken fiyat da başta söylediğimiz gibi oldukça tuzlu oluyor. 2300 dolarlık bir fiyat etiketi ile birlikte piyasaya sürülen kulaklıklar, şuan için kulaklıkların padişahı isimlendirmesine de fazlasıyla uyum sağlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu