Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S7 edge ve Galaxy S7 kullanıcılarını üzen gelişme!


Samsung Galaxy S7 edge ve Galaxy S7 üç yıldan fazla süre önce tanıtıldı. Samsung uzun zamandır güncelleme desteğini sürdürdüğü telefonlar için yeni bir karar aldı.

Samsung akıllı telefonları güncelleme tarafında üç farklı kategoride yer alıyor. Aylık güncelleme alanlar, ki bunlar genelde amiral gemi telefonlar oluyor. Üç aylık periyotlar halinde güncelleme alanlar ve yılda sadece 2-3 ya da gerektiğinde güncelleme alan telefonlar.

“Kardeş sitelerimiz SamsungBurada.Net,  HuaweiBu rada.Net ve OppoBurada.Net adreslerine de girmenizi sizden rica ediyoruz…”

Galaxy S7 edge ve Galaxy S7 hakkında önemli karar

Samsung güncelleme sayfasında değişikliğe giderecek Galaxy S7 ve S7 edge’i üç ayda bir güncelleme alan telefonlar grubundan çıkardı. Bununla birlikte Samsung telefonlara olan güncelleme desteğinin süreceğini bildirdi. Ancak bilmeliyiz ki üçüncü kategoride yer alan telefonlar gerektiğinde  güncellemeler alıyorlar.

Daha önce iki büyük Android güncellemesi ve sayısız güvenlik güncellemesi alan Galaxy S7 modeller için artık güncelleme desteğinin sona ereceği günlere yaklaşıyoruz diyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu