Genel

Otomobil parasına Galaxy S20 Ultra almak ister misiniz?


Altından yapılmış Galaxy S20 Ultra telefonunuz olsun ister miydiniz? Peki bunun için ne kadar bir para öderdiniz? Kabul edelim ödeyemezdik…

Samsung’un yeni nesil amiral gemisi Galaxy S20 serisi geçtiğimiz ay Güney Koreli üretici tarafından tanıtıldı ve ülkemizde de satuşa sunuldu. Telefonlar ülkemizin alım gücü düşünüldüğünde pahalı ama bu pahalılık yetmemişçesine telefonlar daha da pahalılaştırıldı. Galaxy S20 Ultra ve ailenin diğer fertleri 24 ayar altın ile kaplandı ve kullanıcılarına sunuldu.

Takdir edersiniz ki telefonların fiyatları da buna göre biraz tuzlu! Gerçi Türkiye fiyatlara baktığınızda da büyük bir fark yok gibi görünse de vergileri eklediğinizde asıl 24K altın kaplı telefon fiyatları küçük bir servet boyutuna ulaşabiliyor. Peki fiyatlar ne?

  • Galaxy S20 3.397 pound yani 26 bin TL
  • Galaxy S20 Plus 3.597 pound yani ortalama 28 bin TL
  • Galaxy S20 Ultra 3.797 pound 30 bin TL

Peki bu fiyatlara vergileri eklediğimizde ne oluyor?

Ortaya çıkan fiyatlara ülkemizdeki vergileri eklediğimizde S20 Ultra modelinin 65.000 TL seviyesinden satılacağını görüyoruz. Peki gerçekten de bu fiyatı verebilecek insanalar var mı? Bu sorunun da cevabı “evet” zira bu paraları bizler veremiyor olsakta arap şeyhleri gayet rahat bir şekilde verebiliyor.

Zengin insanlar için lüks sınır tanımıyor. Hatırlarsanız 250 bin TL’ye satılan iPhone 11 Pro Max modleerini daha önce haberleştşirmiştik. Peki siz paranız olsa böyle bir telefon alır mıydınız? Yorumlarınızı bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu