Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Yeni Xiaomi kablosuz şarj cihazı sudan ucuz fiyatıyla dikkat çekiyor

Akıllı telefon endüstrisinde kablosuz şarj teknolojisi daha fazla kullanılmaya başlandı. Mevcut durumda akıllı telefonlarda hem bu özelliği daha fazla görür olduk, hem de kablosuz şarj cihazı seçenekleri her geçen gün artıyor. Üstelik güçlü bir kablosuz şarj cihazı için artık yüksek meblağlar ödemek zorunda değiliz. Yeni Xiaomi kablosuz şarj cihazı bu noktada en iyi seçeneklerden biri olarak karşımıza çıkıyor.

İşte yeni Xiaomi kablosuz şarj cihazı

Şirketin yeni kablosuz şarj cihazı, daha önce tanıtılan kablosuz şarj cihazından farklı olarak 10W hızlı şarja kadar destek sunuyor. Bu cihazla Qi protokolüyle uyumlu tüm telefon ya da akıllı saatler hızlı şarj edilebiliyor.

Xiaomi kablosuz şarj cihazı
Xiaomi kablosuz şarj cihazı

7.5W’a kablosuz hızlı şarj olan Xiaomi Mi MIX 2S, iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X ve bunun yanında 10W desteği sunan Samsung S9 / S9 Plus gibi pek çok modeli Xiaomi’nin yeni cihazıyla şarj etmek mümkün.

Xiaomi’nin yeni kablosuz şarj cihazı (evrensel hızlı şarj versiyonu), sıcaklık koruması, kısa devre koruması, güç koruması, aşırı gerilim koruması vb. dahil olmak üzere birden fazla güvenlik koruma önlemine sahip. Tüm bunların yanında ürün Xiaomi’nin uygun fiyat politikasını sürdürüyor. 3 Eylül tarihinden itibaren satışa sunulacak kablosuz şarj cihazı sadece 69 Yuan / 10 $ fiyat etiketi taşıyacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu