Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Huawei Instagram hesap incelemesi – Sosyal medya mı? Reklam mı?

Mobil üreticilerin Instagram sayfalarını incelemeye devam ediyoruz. Bugün de sırada Huawei Instagram hesabı var. Peki bu hesap bize ne sunuyor?

Koronavirüs sebebi ile evlerimizdeyiz ve hem virüs almamak hem de virüsü dağıtmamak amacıyla evlerimize kapandık. Bu süreçte bizde TeknoBurada ekibi olarak sizlere farklı içerikler sunmak için çalışıyoruz. Sitemizde sürekli güncel haberleri sizler için giriyoruz ve Volkan MANAV Youtube kanalında da farklı videolara imza atmaya çalışıyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız Samsung Instagram incelemesinden sonra bugün de Huawei Instagram incelemesi ile karşınızdayız.

Üreticiler için sosyal medya çok önemli zira burası onların kullanıcılarına açılan kapısı diyebiliriz. Samsung daha fazla kullanıcı odaklı bir Instagram sayfası yönetirken Huawei ise kendi Instagram sayfasını tamamen reklam amaçlı kullanıyor gibi görünüyor.

Biz yaptığımız incelemede tüm detayları aktarmaya ve Instagram sayfasında nelerin doğru nelerin yanlış yapıldığını aktardık. Bu noktada Çinli üretici Instagram konusunda bize sorarsanız ciddi anlamda oturup düşünmeli. Zira 224 bin takipçisi bulunan bir hesabın paylaştığı görsellerin 2.000 beğeniden daha fazlasını alması gerektiğini düşünüyoruz.

Üreticilerin son dönemde üstteki gördüğünüz şekilde telefon ile çekilmiş izlenimi verilen görseller paylaştığını görüyoruz ve bu görseller kesinlikle ciddi anlamda yanıltıcı olabiliyor. Hem bizler için olurken hem de üreticiler için yanlış bir izlenim oluşturuyor ama bunlar yapılmaya devam ediliyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve hazırladığımız videoyu birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu