Güncel Teknoloji HaberleriMobirollerMotorolaTabletTeknoloji

Moto Tab G70 Şaşırtıcı Özellikleri ile Tanıtıldı


Ekran detayları ile dikkatleri üstüne toplayan Motorola Moto Tab G70, tablet deneyimini üst düzeye çıkarıyor. İşte özellikleri sizlerle.

Motorola, Moto Tab G70 tablet serisini piyasaya sürerek sektöre yenilik getirdi. Özellikleri açısından ilgileri çeken tablet, 2K çözünürlüklü ekran ve dört hoparlör gibi özellikler ile tablet deneyimini geliştirecek. Gelin tabletin özelliklerine bir göz atalım.

Motorola Moto Tab G70 Teknik Özellikleri

Üst segmentte yer alan Tab G70, multimedya ve oyun odaklı kullanıcılar için tanıtılarak raflarda yerini aldı. 2K çözünürlüğe sahip olan 11 inç LCD ekranı yüksek/gövde ekranı ile birlikte 400 nit tepe parlaklık sağlıyor. Genel olarak baktığımızda tablet dört tarafında da dar çerçevelere sahip. Böylece görsel deneyim geniş boyutta olacaktır.

Helio G90T yonga setinden güç alan tablet, 64 GB dahili depolama ile birlikte 4GB RAM ile kutudan çıkıyor. microSD kart desteği ile depolaması 1 TB’a kadar yükseltilebiliyor. Kullanıcılar bu destek ile depolama sıkıntısı çekmeyecek.

Moto Tab G70

Dikkate değer diğer özellikleri arasında Dolby Atmos’u destekleyen dörtlü hoparlör kurulumu, 13 Megapiksel arka kamera ve 8 Megapiksel selfie kamerası yer alıyor.

Kutudan Android 11 işletim sistemi ile çıkan tablet, 20W’a kadar hızlı şarjı destekleyen 7.700 mAh pil kapasitesi ile geliyor. Yalnızca mavi renk ve tek depolama seçeneği sunan akıllı tablet, 299$ fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Motorola ve ürünlerinin yeni gelişmeleri için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu