Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriOPPOTeknoloji

OPPO Reno5 Pro ve Reno5 Pro Plus işlemcileri belli oldu!

Güçlü bir söylentiye göre OPPO Reno5 Pro ve Reno5 Pro Plus modelleri Snapdragon 860 tarafından desteklenecek. Güçlü Reno modelleri yolda!

OPPO Reno serisi, henüz bir yaşında olmasına rağmen zaten dördüncü nesline geldi. Önümüzdeki çeyrekte, yeni detaylar ortaya çıkmaya başladığında OPPO‘nun Reno5 serisini duyurmasını bekliyoruz. Bugün bir sızıntı, serideki telefonların adlarını ve işlemcilerini ortaya çıkardı.

Sızıntının kaynağı Really Asen Jun ve ona göre Reno5, OPPO Reno5 Pro ve Reno5 Pro+ isimlerinde üç yeni Reno5 modeli olacak. OPPO’nun huyunu bildiğimizden, bu telefonlar diğer pazarlarda farklı bir isim altında piyasaya sürülebilir olduğunu da aklımızdan çıkartmıyoruz. Sızıntıya göre, üç telefona da güç verecek olan yonga setleri ortaya çıkmaya devam ediyor.

Reno5, henüz duyurulmayan Snapdragon 775G ile gelecek. Bu yonga setinin Haziran ayında duyurulması bekleniyordu ancak henüz açıklanmadı. Snapdragon 775G, orta sınıf 5G telefonlarını piyasaya süren birkaç üreticinin tercih ettiği yonga seti haline gelen Snapdragon 765G’den daha yüksek bir işlem gücüne ve yeni özelliklere sahip bir yonga seti.

Reno5 Pro ve Reno5 Pro +, henüz açıklanmayan başka bir işlemci olan Snapdragon 860 Mobil Platformuna sahip olacak. Snapdragon 860 haberleri ilk olarak bu ayın başlarında ortaya çıktı ve o zaman bile OPPO ile bağlantılı olduğu konuşuluyordu.

Bu işlemciler hakkında çok az şey bilmemize rağmen, 5G modemlere sahip olacaklarından eminiz. OPPO, Reno4’ün 4G versiyonlarını yayınlarken, Reno5 serisi için aynı şeyi yapacağını sanmıyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu