Akıllı TelefonAndroidGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

General Mobile GM 9 Pro Teknofest indirim festivali başladı!

Yerli marka General Mobile’ın yeni satışa sunduğu telefonu General Mobile GM 9 Pro indirim haberi ile karşınızdayız. İndirim sadece GM 9 Pro’da değil GM 8 ve GM 8 Go Edition da indirim rüzgarına katılan modeller oluyor. Bildiğiniz gibi bugün itibariyle 20-23 Eylül tarihlerinde İstanbul Yeni Havalimanı’nda gerçekleşen Türkiye’nin ilk havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST kapsamında ürünlerine %10 indirim uygulayan General Mobile’ın yerli marka imajına yakışır bir kampanya yaptığını görüyoruz.

General Mobile GM 9 Pro indirim rüzgarı TEKNOFEST ile başladı!

Festivalde ‘A 40’ standında bulunan General Mobile, fuar boyunca yerli tasarım, AR-GE ve yerli üretimle pazara sunduğu akıllı telefonları ziyaretçilere tanıtacak. General Mobile ayrıca; GM 8, GM 8 GO ve geçtiğimiz günlerde lansmanını gerçekleştirdiği GM 9 Pro ürünlerinde Teknofest ziyaretçilerine özel % 10 indirim fırsatı sunuyor.

General Mobile GM 9 Pro indirim
General Mobile GM 9 Pro indirim

Havacılık, uzay ve teknoloji alanında farkındalık oluşturmak ve teknolojiye olan ilgiyi artırmayı hedefleyen Teknofest’te General Mobile, Türkiye’de 100 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği, Avrupa’nın ve Balkanların en büyük akıllı telefon üretim üssü olan fabrikasını ve bu fabrikada üretimini gerçekleştirdiği, üstün özellikleriyle dikkat çeken GM 9 Pro’nun tanıtımlarını da gerçekleştirecek.

General Mobile GM 9 Pro kutu açılışı – Oyunun Kuralları Değişiyor!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu