Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra İçin Dev Güncelleme


Samsung, Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra için temmuz güncellemesini başlattı. Fakat güncelleme ilginç bir şekilde 1GB’ın üzerinde bir boyutta.

Samsung ne kadar hızlı güncelleme yayınladığını temmuz ayı ile birlikte bir kez daha gösterdi. Google’dan önce bile güncellemeyi yayınlayan Samsung, aylık güncellemelerin içerisinde yeni özellikler ekleyerek Galaxy telefonların işlevsellerini artıyor. Son Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra için temmuz ayı güvenlik düzeltmelerinin yer aldığı bir güncelleme dağıtıma sunuldu.

Galaxy Note 20 serisi için henüz yayına alınan güncelleme ilginç bir şekilde 1GB’ın üzerinde bir boyuta sahip. Daha da ilginç olanı güncellemenin değişiklik günlüğünde sadece cihazın güvenliğinin iyileştirildiğinin belirtiliyor olması. Oysa Samsung’un 1GB’ın üzerindeki bir güncelleme daha fazlasını sığdırdığını biliyoruz.

SamMobile sitesinde yer alan habere göre görünüm tarafında sadece QR kod tarayıcısında gerçekleşmiş görünüyor. Bildirim bölgesinde QR Tarayıcı geçişine dokunduğunuzda sadece kamera uygulamasını açmak yerine, artık Galaxy S21 serisinde tanıtılan özel bir QR tarayıcı uygulamasına sahip oluyorsunuz. Kamera ile QR kodlarını taramanın yanı sıra, cihaz galerisinde kayıtlı QR kodlarını da açabilirsiniz.

Başka nelerin yeni veya geliştirilmiş olduğuna gelince, devasa güncellemede ciddi manada bir sistem bakımı yapıldığını söylemek yanlış olmayacaktır. Galaxy Note 20 serisi için güncellemeyi dilerseniz Ayarlar menüsünden sorgulayabilirsiniz. Fakat unutmayın güncelleme henüz başladı ve kademeli olarak diğer ülkelere yayılıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu