Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlus

OnePlus 9RT Resmi Görüntüleri ve Tüm Özellikleriyle Karşınızda

Tanıtım tarihine sayılı günler kala OnePlus 9RT cephesinde tüm detaylar gün yüzüne çıkmış durumda. Tam bir amiral gemisi katili geliyor.

OnePlus’ın bu yıl duyurduğu amiral gemisi katili telefonu OnePlus 9R, satışa sunulduğu ülkelerde kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştı. OnePlus 9 serisinde ne yazık ki bu model ülkemizde resmi olarak satışa sunulmadı. Temennimiz devamı olan OnePlus 9RT modelinin ülkemiz kullanıcıları ile buluşması diyelim ve telefona dair tüm detayları aktaralım.

OnePlus bir süreden beri haberlere konu olan telefonu 13 Ekim tarihinde resmileştirecek. Öncesinde güvenilir kaynaklar 9RT’nin resmi basın görüntülerini ve başlıca özelliklerini gün yüzüne çıkardı. Tasarımdan başlayacak olursak, 9R’nin görünümüne sadık kalınırken, arka bölümde kamera diziliminde ufak bir farklılığa gidiliyor.

Kamera demişken, OnePlus 9R ile kıyaslandığında devam modeldeki en önemli gelişmelerden biri ana kamerada olacak. 48 megapiksel kamera yerine 50 megapiksel çözünürlüğünde Sony IMX766 sensör tercih ediliyor.

Bir diğer yükseltme işlemci biriminde oluyor. 9R’deki Snapdragon 870 yerine 9RT modeinde Snapdragon 888 tercih edilecek. Kutudan Android 11 sürümüyle çıkacak telefon, 65 watt 4.500 mAh büyüklüğündeki pil taşıyacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu