Bluetooth KulaklıkGüncel Teknoloji HaberleriHuawei

Huawei FreeBuds 5, Tasarım Ödülünün Kazananı Oldu

Huawei’in gelecekten gelen kulaklığı Huawei FreeBuds 5, dünyanın en prestijli tasarım ödülü olarak gösterilen IF Design 2023 ödülünü kazandı.

Huawei’in su damlasının görünümünden ilham alan sıra dışı kablosuz kulaklığı Huawei FreeBuds 5, tasarım dünyasının Oscar Ödülleri olarak gösterilen IF Design 2023 ödülünü kazandı. Ses ürünleri kategorisinde ödül kazanan FreeBuds 5 için IF Design aşağıdaki yorumu yaptı:

“HUAWEI FreeBuds5, konfor, gürültü azaltma ve dayanıklılık arasında dengeli bir deneyim yaratan bir TWS kulaklık. Yüksek çözünürlüklü ses kalitesi, uyarlanabilir gürültü azaltma ve 24 saat uzun dayanıklılık gibi mükemmel performanslara sahip. Ayrıca, hoparlörleri ana üniteye ve pili ana ünitenin altına dağıtarak iç yapı düzenini yeniledi. Tamamen kavisli tasarımıyla, uzun kullanımdan sonra rahat bir kullanım deneyimi sağlayabilir.”

FreeBuds 5, Seramik Beyazı ve Buz Grisi renk seçenekleriyle, HUAWEI Online Mağaza’sında 2.999 TL üzerinden satışa sunuluyor. Vade farksız 3 taksit fırsatı, akıllı telefon, akıllı saat, tablet ve dizüstü bilgisayar kategorilerindeki seçili ürünlerle birlikte alımda 300 TL ekstra indirim fırsatıyla kullanıcılarıyla buluşuyor.

Huawei FreeBuds 5 İncelemesi

 FreeBuds 5 yüksek çözünürlüklü ses akışına izin veren L2HC ve LDAC codec bileşenlerini destekler. HarmonyOS 3 cihazlarda uzamsal ses sunan kulaklık, aktif gürültü önleme (ANC) ve dinamik EQ ayarı özelliklerine sahip. Huawei, FreeBuds 5’te kullanıcının kulağının şekline bağlı olarak daha iyi gürültü azaltma sunan bir kulak kanalı uyarlamalı algoritma kullanıyor.

Kulaklıklar 11 mm’lik bir sürücü birimi ile donatılmış olup, bağlantı noktasında Bluetooth 5.2’yi kullanmakta. Çok noktalı eşleştirme için de destek destek mevcut. Kulaklıklar 5 saate kadar çalma süresi sunarken, şarj kutusuyla birlikte bu süre 30 saate kadar çıkabiliyor. Kasa ayrıca USB-C üzerinden şarj oluyor ve kablosuz şarj desteği de sunmakta.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu