Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 13’ün Ateşli Kırmızı Rengi Karşınızda

Xiaomi 13 modelinde sıra dışı renkler mevcut. Bunlardan biri olan ateşli kırmızı renk telefonu fazlasıyla havalı gösteriyor.

Xiaomi 13 serisi geçtiğimiz gün resmi olarak tanıtıldı ve özellikle serideki standart modelin renk seçenekleri fazlasıyla konuşuldu. Xiaomi 13’ün sıra dışı renkleri mevcut ve şirket CEO’su Lei Jun’a göre bunun nedeni spor arabaları. Ferrari kırmızısı, Bugatti mavisi, Lamborghini sarısı, AMG yeşili ve McLaren grisi. Lei Jun’un bayıldığı spor arabalar ve renkleri Xiaomi 13 serisinin renkleri ile aynı.

Telefonun satışa sunulmasıyla birlikte bu özel renklerin bazıları kutularından çıkmaya başladı. Sınırlı sayıda satılacak olan bu renklerden ateşli kırmızıya yakından bakalım. Bu renk aynı zamanda geleneksel eski Çin binalarının dekorasyonunda yaygın olarak kullanılan kırmızıya yakındır. Çerçeve de dikkat çekici ve siyah renkte.

Xiaomi 13’ün özel renkteki tüm versiyonları 12GB RAM + 512GB dahili depolamaya sahip. Bu modellerin fiyatı 720 dolardan başlıyor ve toplamda sadece 50 bina det satılacak. Bu nedenle elden iki adetten fazla satılmıyor.

Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro Neler Sunuyor?

Xiaomi 13 serisinde modeller Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alıyor.  UFS 4.0 / LPDDR5x bellek teknolojileriyle Xiaomi 13 serisi gücüne güç katerken, kamera tarafında dikkat çeken gelişmeler görülüyor. Xiaomi 13’teki makro kameranın yerini etkili yakınlaştırma ve porte çekimler için telefoto kamera alıyor. Xiaomi 13 Pro’da ise şu an sektörün en iyi kamerası olarak gösterilen 50 megapiksel çözünürlüğündeki ve 1 inç boyutundaki Sony IMX989 bulunuyor.

Öte yandan telefonların ikisi IP68 sertifikası, ekran altı parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör, IR Blaster ve MIUI 14 sürümüne sahip. Xiaomi 13’te 67 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil, Pro’da ise 120 watt hızlı şarj destekli 4.820 mAh pil yer almakta.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu