Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOnePlusTeknoloji

OnePlus 9 serisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

OnePlus’ın yeni amiral gemisi ailesi OnePlus 9 serisi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Bu telefon çok canlar yakar.

OnePlus’ın amiral gemisi OnePlus 9 akıllı telefon serisi hakkında yeni ayrıntılar bugün ortaya çıktı. Belki de en önemli haber, serinin üç model içereceği olacak. Bu ailede OnePlus 9, OnePlus 9E ve OnePlus 9 Pro modellerine yer verilecek. Ancak 9E modeli amiral gemisi konumunda değil orta segmentte yer alacak.

Bugün gelen ikinci haber ise IP68 derecesi yani toz ve su korumasıyla ilgili. Sadece OnePlus 9 Pro IP68 sertifikasına sahip olacak. Diğer modellerin toz ve suya karşı IP67 ile korunması bekleniyor. Ana ve Pro modelin kalbinde Snapdragon 888 yonga setine yer verilecek. RAM konusunda ise 6 GB ila 12 GB RAM arasında geniş bir skala bulunacak. Muhtemelen 12 GB RAM sadece Pro modelde olur.

OnePlus 9 Pro’da, dört kamera yer alacak. Bu kamera kurulumunda iki büyük lens ve iki küçük lens bulunacak. Raporlara göre ana lense geniş, ultra geniş ve telefoto lensimiz eşlik edecek. Dördüncü ve son sensörün işlevi ise hala sır gibi saklanıyor. Muhtemelen Apple LiDAR gibi bir sensör göreceğiz.

Amiral gemisinde 6.7 inç büyüklüğünde 144 Hz tazelemli AMOLED ekran yer alacak. Bu ekran HDR desteğinin yanı sıra Dolby Vision’ı da destekleyebilir. Anlayacağınız OnePlus, 2021 yılında ekran konusunda rakiplerine fark atmaya hazırlanıyor.

OnePlus 9 serisi

Fiyat bandı açısından firma yine 999 dolar bandını aşacak. Pro modelin 1.200 dolardan satışa sunulması bekleniyor. Türkiye pazarına ilk etapta giriş yapmayacak olan telefon bakalım 2021 yılında damgasını vurabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu