Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerOPPO

OPPO Find X5 Pro Kışkırtıcı Canlı Görüntüleriyle Karşınızda!


OPPO Find X5 Pro serisinin suyu ısınmaya başladı. Son olarak Find X5 Pro’nun iki farklı renkte canlı görüntüleri sızdırıldı.

Çin’in Twitter’ı olarak bilinen sosyal medya platformu Weibo’da OPPO Find X5 Pro modelinin canlı görüntüleri yayınlandı. Telefonun özellikle kamera yapısına bakılırsa 2022’nin en sırada dışı görünümlerinden biri Find X5 Pro’ya ait olacak. Akıllı telefon üreticilerinden herhangi biri şu ana kadar kamera modülünün tasarımına bu kadar cesurca yaklaşmamıştı. Find X3 ailesine benzeyen kamera modülünde alt kısımdaki yamuk kenarın tasarımı agresifleştirdiğini söyleyebiliriz.

Metal ve mavi renklerde karşımıza çıkan Find X5 Pro’nun arkasındaki Hasselblad ifadesi dikkatlerden kaçmıyor. Bir önceki dönem OnePlus’ın kamera için işbirliği yaptığı Hasselblad, OnePlus ve OPPO’nun birleşmesiyle birlikte OPPO’nun da iş ortaklarından birine dönüştü.

OPPO Find X5 Pro’da 6.7 inç büyüklüğünde Quad HD+ (1440 x 3216 piksel) çözünürlüğünde 120 Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. LTPO 2.0 özellikli ekran, tarama hızını 1Hz ila 120Hz arasında uyarlayabilecek.

Kamera birimine gelince, telefonun arkasında üçlü kamera birimi yer almakta. Ana kamerada OIS destekli 50 megapiksel Sony IMX766 kamera sensörü bulunuyor. Buna 50 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 13 megapiksellik üçüncü bir telefoto kamera eşlik ediyor.

Find X5 Pro’da 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil göreceğiz. Bu pil 80 watt kablolu ve 50 watt kablosuz hızlı şarj desteği içerecek. Kutudan Android 12 tabanlı ColorOS 12 sürümüyle çıkacak telefonda Goodix firması tarafından geliştirilen yedinci nesil ekran altı parmak izi teknolojisi kullanılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu