Akıllı TelefonAndroidGenelGeneral MobileGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Yerli marka General Mobile destek olalım! Oy verelim [Milli Mesele]

General Mobile Avrupa İş Ödülleri’nde başka bir kategori olan “European Public Winner” için aday olarak gösterildi. Haydi oy verelim. Nasıl mı?

TeknoBurada olarak yerli markalara her zaman destek olmaya ve onları cesaretlendirmeye çalışıyoruz. Yerli markalar içinde General Mobile’ın ise farklı bir yeri var. Zira ne derseniz deyin; yerli bir markanın da ülkemizde başarılı olabileceğini bizlere gösterdi. Hem Vestel hem de Casper mobil pazarda iddialı modeller ortaya koymaya çalışırken devlet babamızın da bu üreticilere özellikle ÖTV ve KDV tarafında yardımcı olmasını istiyoruz. Bugün General Mobile, Avrupa İş Ödülleri’nde başka bir kategori olan “European Public Winner” için aday olarak gösterildi ve biz de yerli markamıza destek olmamız gerektiğini düşünüyoruz.

Peki nasıl destek olabiliriz. Öncelikle oylama halk tarafından yapılıyor ve oy kullanabilmek için BURAYA tıklamanız gerekiyor. Daha sonra altta bulunan mail adresinizi girin kısmına mail adresinizi eklemeniz ve hemen altında bulunan kutucuğu da işaretlemeniz gerekiyor. Daha sonra turuncu oy ver butonuna tıklıyorsunuz ama bu kadarla da iş bitmiyor. Sistem sonra belirttiğiniz mail adresine bir mail gönderiyor ve bu maile onay vermeniz ile de oyunuzu kullanmış oluyorsunuz.

Global bir marka olarak 35 ülkede faaliyet gösteren General Mobile, geçtiğimiz günlerde 33 ülkeden 2750’nin üzerinde firmanın başvurusu arasından yürüttüğü başarılı stratejisi ile öne çıkarak Avrupa İş Ödülleri tarafından “National Winner” ödülüne layık görülmüştü. Ödülünü 3- 4 Aralık’ta Polonya’da gerçekleşecek törende ödülünü teslim alacak olan General Mobile, Avrupa İş Ödülleri’nde başka bir kategori olan “European Public Winner ödülü için yarışmaya devam ediyor.

Umarız Türk markamız bu ödülü de kazanır…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu