Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Neo 6 Can Yakıcı Özellikler ile Geliyor

iQOO’nun yeni amiral gemisi modeli iQOO Neo 6 için tarih verildi. Çok can yakacak olan canavar yakında bizlerle birlikte olacak.

iQOO bugün 13 Nisan’da Çin’de iQOO Neo 6 telefonunu tanıtacağını doğruladı. Yayınlanan resmi teaser, telefonun oyun deneyimine odaklanacağını gösteriyor. Telefon son zamanlarda Geekbench listesinde ortaya çıktı. Taro kod adındaki bu telefon Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti, 12GB RAM ve Android 12 işletim sistemi ile gelecek.

Tek çekirdek bölümünden 1193 puan ve çoklu çekirdek bölümünden 3523 puan alan telefon performans konusunda doyurucu bir deneyim vadedecek. Daha önceki raporlara göre, telefon 6.62 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğünde 120Hz tazelemeli Samsung E4 AMOLED ekran ile gelecek. Amiral gemisinin 8,5 mm kalınlığında olduğu ve 80W hızlı şarj destekli 4.580 mAh pil içerdiği söyleniyor.

Fiyat açısından Vivo’nun 500 dolar seviyelerinde gezinmesi bekleniyor. Çin’de rakipleri Xiaomi, OPPO ve Realme ile kapışan vivo’nun fiyat açısından çok rekabetçi olması gerekiyor. Avrupa pazarına bu yıl içerisinde geleceğini düşündüğümüz bu model hız konusunda doyurucu bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

iQOO Neo 6

Henüz kamera özelliklerine veya telefonun tasarımına sahip değiliz. Ancak telefon Nisan ortasında resmiyet kazanmadan önce önümüzdeki günlerde daha fazla ayrıntı öğrenmeyi umuyoruz. iQOO markasını yükselten Vivo’nun bu markayı yakında bağımsız yapacağını söyleniyor. Türkiye pazarına da yavaş yavaş girmesini umduğunuz iQOO’nun bakalım önümüzdeki günlerde hangi yeni modelleri tanıtılacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu